≫ 

"Čekaj me, lave moj": Potresna poruka devojke žrtve u Leštanima

Bojanova devojka Slađana tokom čitavog dana opraštala se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama

  • 10
Leštane, fabrika, eksplozija Foto: Mateja Beljan, Facebook/Слађана Стојановић

Bojan Ružić (28) radnik fabrike raketnog goriva "EdePro" koji je nastradao u stravičnoj eksploziji koja se dogodila u utorak u ovoj firmi, sahranjen je juče.

Njegova devojka Slađana, tokom čitavog dana opraštala se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama, a za Blic navodi da joj je jako loše od kada je saznala da je ostala bez svog voljenog.

- Zar ja, ljubavi, da te ispratim u carstvo nebesko? Zar ja, oko moje? Rekao si uvek sam tu, nikad te ostaviti neću, a jesi. Nisi ti hteo, nije to bila tvoja volja, a nije ni božija. Znam, znam… Anđele, anđeli neka mi te čuvaju, a planove naše na ovom svetu ću ja uraditi šta mogu... Al nastavićemo, doći ću ti ja na to lepše mesto... Čekaj me, lave moj. Počivaj u miru, oko moje - objavila je na svom profilu potresnu poruku devojka nastradalog i dodaje da ne može da spava niti sanja, jer čeka da se Bojan vrati i pojavi...

Podsetimo, trenutku eksplozije stradala su dva radnika, Miljan Jojić (38) i Miloš Saković (21), dok je više od 20 radnika zadobilo teže i lakše telesne povrede. Među teže povređenim bio je i Bojan Ružić (28) zaposleni u fabrici "EdePro" za čiji život su se lekari u Urgentnom centru borili dva dana. Nažalost, on je u četvrak ujutru preminuo.

Prema rečima radnika koji su svedočili stravičnoj nesreći, u mili sekundi je ceo pogon raznet. Zidovi su padali i sve se oko njih rušilo, a scene koje su tada videli ne mogu da izbace iz glave. Njihove kolege bile su bez ruku, nogu i pokušavali su da spasu svoje živote.

Drugo osnovno javno tužilaštvo obavilo je u uz prisustvo Višeg javnog tužilaštva uviđaj na mestu eksplozije fabrike "EdePro" kod Bubanj potoka, a kako saznajemo, prve informacije ukazuju da razlog tragedije nesrećni slučaj.

Video: Vesić: Odgovorni za eksploziju u Leštanima da će platiti štetu! Pomoći ćemo porodice poginulih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    28. novembar 2021 | 19:19

    Poslovi visokog rizika,nazalost ljudi cak i nemaju ili ne mogu mnogo da biraju sta bi zeleli da rade,jer u pitanju su mogucnosti i opstanak zivota,nazalost kad zlo zakuca na vrata i da si u svojoj kuci mozes da pogines,mozda bi trebalo u buducnosti da jos vise i vise se ulaze u bezbednost u radu

  • 🌺🌸🌼

    28. novembar 2021 | 20:38

    Nikada necu razumeti tu potrelbu da se na bilo kojiim drustvenim mrezama oprastas od voljene osobe... Pa to je nesto samo tvoje,intimno,licno...i cemu da drugi citaju tvoju tugu,ako uopste i tugujes.... Ccccccc

  • Hulk

    28. novembar 2021 | 19:31

    Mi smo se nekada opraštali u čituljama. Jesu joj bar lajkovali dovoljno poruke?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA