≫ 

Crnogorac za kojim je raspisana poternica pokušao da prokrijumčari tompuse vredne više od milion dinara

Carinicima rekao da je tompuse kupio za ličnu upotrebu, jer je astmatičar, te da ga pušenje tompusa smiruje

  • 1
Tompus, zaplena, carina Foto: Uprava carina

Carinici su na prelazu Špiljani u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja 225 kubanskih tompusa, čija je vrednost procenjena na više od milion dinara.

Kako je saopštila Uprava carina, juče je otkrivena putna torba puna kubanskih tompusa "Cohiba Benike", "Romeo y Julieta", "Montecristo Habana" i "Cohibo", kao i četiri specijalne kutije za čuvanje i održavanje vlažnosti tompusa.

Prekršaj je otkriven kada je na carinskom pregledu u izdvojen iznajmljeni automobil "sitroen" podgoričkih tablica, kojim je upravljao 35-togodišnji Nišlija za kojim je raspisana poternica, navodi Uprava carina.

Kako je saopšsteno, protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja biti zadržan i automobil, jer vrednost zaplenjenih tompusa prelazi trećinu vrednosti vozila.

Inače, vozač je carinicima rekao da je tompuse kupio za ličnu upotrebu, jer je astmatičar, te da ga pušenje tompusa smiruje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA