≫ 

Belivuk i Miljković sutra na salušanju po zamolnici Crne Gore: Biće ispitivani o 2 ubistva i jednoj otmici

Uskoro će im biti zakazano suđenje pred Specijalnim sudom u Beogradu

  • 0
Velja Nevolja klan Veljko Belivuk i Marko Miljković Printskrin: TV Pink

Vođe organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković sutra treba da budu saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu po zamolnici Crne Gore.

Oni će biti ispitani u vezi sa ubistvom Damira Hodžića i Adisa Spahića, kao i sa kidnapovanjem Mila Radulovića Kapetana, za šta ih sumnjiči crnogorsko tužilaštvo, čiji će predstavnik prisustvovati saslušanju osumnjičenih u Beogradu.

Pored njih iskaz bi trebalo da da i Nebojša Janković.

Oni će, kako se očekuje, biti privedeni iz Okružnog zatvora u Beogradu u zgradu Specijalnog suda, pod jakim merama obezbeđenja.

Prema pisanju crnogorskih medija, na saslušanje Belivuka i Miljkovića dolazi Specijalni državni tužilac Crne Gore Saša Čađenović koji vodi istragu protiv njih u toj državi.

U Tužilaštvu za organizovani kriminal za Tanjug su ranije rekli da im je zamolnica dostavljena 8. novembra, a da je sud odobrio ukazivanje međunarodne pravne pomoći 16. novembra.

- Saslušanje je zakazano za 1. decembar i o tome je obavešten crnogorski tužilac koji može prisustvovati saslušanju - napomenuli su u tužilaštvu.

Miljković i Belivuk su u pritvoru u Beogradu od februara i terete se za niz krivičnih dela, među kojima je i šest ubistava.

Uskoro će im biti zakazano suđenje pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA