≫ 

Bizarna krađa u Vranju: Lažni bezbednjak ušao s pištoljem u pekaru i rekao "daj 2 bureka"

Isti čovek se pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od pekara da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće

  • 9
gibanica iz tiganja, burek, pita sa sirom Foto: Shutterstock

Vlasnik pekare "Pionir", koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru došlo NN lice koje je nosilo pištolj i držeći ruku na pištolju prišlo vlasniku pekare i rekao: "Daj mi dva bureka ja sam pripadnik državne bezbednosti, a pare ću sutra da ti dam“.

Kako je Stojanović ispričao za "Novosti" osumnjičeni koji je identifikovan kasnije ostavio je na pult 100 dinara i rekao da će doneti još 140 sutra.

Vlasnik pekare ispričao je da se ceo slučaj nije završio na dva bureka jer se isti čovek pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od njega da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće.

On je čak i nudio da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio. Kako se kasnije ispostavilo, lažni bezbednjak je imao kod sebe plastični pištolj i bio je pod dejstvom alkohola.

Negde oko 4 sata saobraćajna policija je aklotestirala čoveka koji je na bizaran način izveo razbojništvo u pekari i ustanovljeno je da ima 1,92 promila alkohola u krvi.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tuđilaštvo u Vranju, a osumnjičen je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Video: Sve redom prestravili iz šale: Tinejdžeri pokušali da opljačkaju zlataru plastičnim pištoljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    30. novembar 2021 | 12:04

    E tako je to hapse se ljudi tesni i gladni za jedan burek a oni sto kradu milione šepure se gradom i Jos osudjuju ove gladne koji kradu burek. A i taj pekar je smrad verovatno da je covek gladan i doneo je 100 dinara da je imao dao bi mu ceo iznos.strasno

  • S R E T E N žujkic

    30. novembar 2021 | 11:58

    Zemlja “ blagostanja “ a raja željna bureka ? Nešto tu ne štima .

  • DARKO 100%

    30. novembar 2021 | 11:44

    Ipak je bio malo posten ostavio je 100dinzi,to je otprilike mozda jedan burek a za drugi doneo bi sutra, smesna bizarna situacija coveka bezbednosti ,navodno🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA