Belivuk i Miljković negirali ubistva u Crnoj Gori

Oni su negirali krivična dela za koja se terete i detaljno izneli svoju odbranu, tvrdeći da u vreme tih ubistava nisu ni bili na teritoriji Crne Gore

  • 7

U Tužilaštvu za organizovani kriminal završeno je saslušanje Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojše Jankovića po zamolnici crnogorskog tužilaštva u okviru istrage koju protiv njih vodi zbog dva ubistva i jedne otmice.

Kako je Tanjugu rečeno u njihovoj odbrani, oni su negirali krivična dela za koja se terete i detaljno izneli svoju odbranu, tvrdeći da u vreme tih ubistava nisu ni bili na teritoriji Crne Gore.

Saslušanje su obavili glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić i specijalni tužilac Saša Čađenović nakon čega su Belivuk, Miljković i Janković vraćeni u Okružni zatvor u Beogradu.

Oni danas nisu saslušavani u vezi sa ubistvom Nikole Mitića, već samo po zamolnici Crne Gore u vezi sa ubistvim Damira Hodžića, Adisa Spahića i otmice Mila Radulovića zvanog Kapetan.

Video: Uz zvuke sirene i dimne bombe uhapšeno još 6 osoba za koje se sumnja da im je Belivuk vođa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA