Snimak hapšenja dilera iz okoline Doljevca: Pronađena i 3 vozila sa falsifikovanom dokumentacijom

A. M. je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Odredom niške Žandarmerije i Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, pronašli su i uhapsili A. M. (39) iz okoline Doljevca koji je, kako se sumnja, uzgajao zasad sa oko 154 kilograma sirove marihuane koje je policija pronašla 2019. godine, saopštio je MUP.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog nađeno je i oko 17 grama marihuane, mašina za odvajanje cvetova sa tragovima narkotika, dve vagice za precizno merenje, kao i 20 patrona za lovačku pušku.

Takođe, policija je pretresla stan i druge prostorije četrdesetšestogodišnjeg prijatelja A. M. i kod njega pronašla tri vozila, jedno koje mu je A. M, kako se sumnja, poverio na čuvanje, a za kojim je raspisana potraga Policijske uprave za grad Beograd, kao i još dva za koja se sumnja da imaju falsifikovanu dokumentaciju i sva vozila su, uz potvrdu, oduzeta.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, A. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivične prijave, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA