≫ 

Opet produžen pritvor vozaču koji je udario autom Milicu u Novom Sadu, nakon čega je devojka preminula

Ognen K. je nakon teške nesreće napustio lice mesta, u noći između 7. i 8. avgusta

  • 0
Milica Milićević

Foto: Instagram/akademijaumetnostinovisad

Vozač Ognjen K. (29) iz Temerina, koji je osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću u Novom Sadu u kojoj je poginula Novosađanka Milica Milićević (28), a povređen njen momak Zoran Janković (23) ostaje u pritvoru najranije do januara naredne godine, saznaje Telegraf.rs.

- Pritvor osumnjičenom je produzen do 3. 1. 2022. Optužnica još nije potvrđena - kazali su nam u Višem sudu u Novom Sadu.

Pritvor je osumnjičenom određen nakon hapšenja i to kao mera zbog postojanja opasnosti od bekstva, zbog mogućnosti uticaja na svedoke i zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela.

Podsećamo, Ognen K. je nakon teške nesreće napustio lice mesta, u noći između 7. i 8. avgusta.

Sumnja se da je "rendž roverom", na Beogradskom keju prema Žeželjevom mostu, naleteo na skuter, kojim su se prevozili Zoran Janković i Milica Milićević (28). Oboje su imali zaštitne kacige.

Mladić i devojka su od siline udarca odleteli tridesetak metara.

Nažalost, sumnja se da je vozač, kada je počeo da beži, pregazio Milicu. Nesrećna devojka je nekoliko sati kasnije, uprkos naporima lekara, preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Teško povređeni Janković na lečenju je u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Policija je ubrzo uspela da pronađe vozača „rendž rovera“, Ognjena K. (29) iz Temerina, a on se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći.

Bežeći sa mesta nesreća, on je, navodno, udario u još jedno vozilo, parkiranu „mazdu“ CX-5, a usput mu je otpala tablica sa kola, što je, kako saznajemo, policiji olakšalo posao u njegovom pronalasku. Navodno je imao 1,8 promila alkohola u organizmu.

Video: Snimak sa lica mesta: Poginula Srpkinja u Las Vegasu, sportista brzinom 250 na sat naleteo na Tinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA