≫ 

Horor u dispanzeru u Leskovcu: Muškarac izbo ženu koja je dovela dete na pregled

Reč je o bivšim supružnicima

  • 26
Napad nožem, ubod, ubistvo Foto-ilustracija: Marko Jovanović

Muškarac je izbo ženu usred Dečjeg dispanzera jutros nešto pre devet sati u Leskovcu, potvrđeno je za Telegraf.rs. Navodno je reč o bivšim supružnicima.

Naime, majka je jutros dovela dete na pregled, a onda je usledio krvavi pir.

- Sestre pričaju da su samo čule vrisak koji se prolamao hodnikom i videle ženu koja obilno krvari. Odmah je odvezena na dalje zbrinjavanje vozilom hitne pomoći - kaže direktor Doma zdravlja Leskovac Slaviša Božić, vidno potresen i dodaje da je upravo krenuo u dispanzer kako bi saznao detalje ovog slučaja.

U bolnici još uvek utvrđuju stepen povreda nesrećne majke, a u policiji nam je potvrđeno da je njen bivši suprug uhapšen.

Do sada se ništa slično nije desilo u Leskovcu, pogotovo ne ovakav oblik nasilja i to pred decom i u dečjoj zdravstvenoj ustanovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dara

    4. decembar 2021 | 10:36

    Ustanove za decu trebaju da imaju ozbiljno obezbedjenje, a drugo tog lika na dozivotnu.

  • Silvija

    4. decembar 2021 | 13:05

    Nije to prvi put da se desava da povredjeni mozak bivseg muza zaigra Nema slugu u kuci nema pojma sta da radi bez nje ,komsije,familija,sve to utice na njegovu sebicnost da mu zena pobegla od batina i dr 50% ozenjenih u Srbiji nema pojma sta se desava u kuci ,misli takvih su ,hej ja radim sta mi dizes pritisak i tako dalje,Pomoc u kuci ne,to nije radio ni kod majke zato se ozenio,treba mu kuvarica,zena u krevetu,ciststica,da radja decu à on izigrava gospodina Danas toga vise nema,zajednicki radimo ili zajedno propadamo.

  • Zoki

    4. decembar 2021 | 09:58

    Pa vi dizite plate samo u drzavnim firmama,poreze,akcize.....sve otislo bar 30% a plate kod privatnika iste.....ljudi prsnjavaju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA