≫ 

Majka konobara Veljka koji je pretučen jer je zamolio goste da odu iz lokala: Plašim se za život svog deteta

- Ne plašim se za svoj život, ali se plašim za život svog deteta - kaže mladićeva majka Ivana

  • 8
Veljko Žegarac, konobar, Zrenjanin, Klek

Printskrin: RTS

Konobara Veljka Žegarca (19) iz Kleka kod Zrenjanina, pretukli su gosti pre 7 dana u jednom zrenjaninskom lokalu nakon što je insistirao da se raziđu u 20 časova i poštuju propise u vezi sa korona virusom, a mladićeva majka Ivana Pavlović rekla je da će njen sin podneti tužbu protiv nasilnika.

- Nasilnici su nam pretili. Ne plašim se za svoj život, ali se plašim za život svog deteta. Osećam se veoma loše, Veljku se ovo desilo ni krivom ni dužnom, samo je kao konobar prišao gostima i rekao da se proslava mora završiti po Zakonu, a zbog toga je nastradao - rekla je Ivana Pavlović za K1 televiziju.

Ona je istakla da je njen sin juče izašao iz bolnice, a da će tužbu podneti čim papiri budu gotovi.

Na pitanje da li se plaši Veljkovog povratka na posao, Ivana je odgovorila:

- Mislim da Veljko ne bi trebalo da se vraća na posao neko izvesno vreme, pa kada sve ovo prođe, donećemo odluku. On do sada nikada nije imao nesuglasica sa gostima, uvek je bilo sve u redu. Svi građani Zrenjanina mogu da potvrde da je vaspitan mladić i dobar ugostitelj.

Veljkova majka se javno zahvalila gazdi restorana i dodala:

- Boriću se svim silama da više nijedno dete ne nastrada kao što je moje dete nastradalo i spremna sam da ovo izguram do kraja - izjavila je Ivana Pavlović.

Nisam mogao da gutam, pao sam u nesvest

 

Kako je Velmjko ispričao za RTS, lekari su mu konstatovali povrede vrata i grudnog koša najviše.

- Nisam mogao da gutam i da pokrećem vrat. Jako mi je loš osećaj zato što sam nedužan stradao. Ni kriv, ni dužan sam dobio batine - kaže Veljko Žegarac.

Veljko navodi da je radio kao konobar, a ne kao kovid redar, da su ga tukli u lokalu i van njega, te da je pao u nesvest i da je sa teškom mukom došao kući, gde su ga dočekali ukućani i pružili mu pomoć.

- Strašno je izgledao: krvav, košulja oko vrata, sav malaksao. Ne može da stoji na nogama. Mati ga je brzo spakovala u kola i odvezla u bolnicu - priča Brane Golubov, deda pretučenog mladića.

Podsetimo, dva gosta koja su napala Veljka, Ž. S. (56) i M. S. (31 ) iz Zrenjanina, privedena su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    4. decembar 2021 | 12:47

    Pod hitno ološ koji je prebio dečka u zatvor jer ološu nema mesta na slobodi najmanje3 godine da robijaju!

  • DARKO 100%

    4. decembar 2021 | 12:59

    Bahatost i bezobrazluk netreba tolerisati,gde god covek ode ,svugde postoji neki kucni red koji mora da se postoje,nije ni taj decko radio nesto sto nije u redu ,samosu postovali meru kojuje drzava nametnula

  • Petar

    4. decembar 2021 | 13:51

    E sad drzava da stane u odbranu mladica, inace je sve po propisu suludo!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA