Detalji napada na konobara iz Kleka: Zakupac slomio kuvarici 3 prsta, Veljku pretio da će mu ubiti sve u kući

Mladić je zamolio goste da odu iz lokala koji su zakupili do 20 časova, a oni su ga pretukli i pretili mu

  • 25
Veljko Žegarac, konobar, Klek, Zrenjanin Printskrin: TV Pink

Konobar Veljko Žegarac (19) iz Kleka kod Zrenjanina, brutalno je pretučen jer je od gostiju, koji su zakupili prostor povodom dečijeg rođendana, zatražio da u 20 sati napuste lokal.

Kako je mladić ispričao, sve se odigralo 27. novembra, kada mu je poslodavac rekao da gostima, koji su lokal zakupili do osam sati, oko 19.50 napomene da moraju da se spreme i da izađu.

- Zamolili su me da ih pustim da odslušaju dve pesme, pošto je muzika bila uživo. Ponovo sam ih ljubazno zamolio da napuste lokal. U tom monetu je skočio jedan dečko, ujak deteta, uhvatio me za vrat i nabio uz zid. Otrgao sam se i krenuo na zadnji izlaz, prema kuhinji. On je krenuo zamnom, zaključao sam vrata, ali ih je razvalio. Kuvarica i njen muž su skočili da me odbrane. Kuvarici je slomio tri prsta, a njenog muža je udario i on je čovek pao na pod - navodi Veljko za TV Pink.

Kako je dalje objasnio, uspeo je da ode do izlaznih vrata, a tamo ga je sačekao njegov otac i počeo da ga davi.

- Njegov sin se zaleteo i šutnuo me punim stopalom u grudni koš. Onda me ponovo podigao, stisnuo i ponovo udario, pa sam pao u nesvest. Dva minuta sam bio u nesvesti - navodi pretučeni mladić.

Veljko Žegarac, konobar, Zrenjanin, Klek Printskrin: RTS

Osvestio ga je, navodi, udarac u glavu.

- Došli su ljudi i pokušali da ih odvoje od mene. Otac zakupca me je stisnuo i rekao mi da zna gde živim, da će uzeti pištolj, doći i pobijati mi sve u kući ako prijavim policiji. Na kraju je došao gazda, rasterao ih je i mene dovezao kući. Rekao sam mu da me vozi u bolnicu jer se nisam dobro osećao - navodi Žegarac.

Ističe da će napadača tužiti za pokušaj ubistva.

Majka: Telefon je zvonio, on se nije javljao

Veljkova majka, Ivana Pavlović kaže da je ona u momenutu kada se napad dogodio bila kod kuće i očekivala je da se sin vrati.

- Oko 20 sati je trebalo da završi slavlje. Zvala sam ga, telefon je zvonio, nije se javljao. Mislila sam da je u gužvi, da radi i da će me zvati da dođem po njega kada završi. Međutim, oko pola 10 ga je prijatelj doveo kući i rekao da je dobio batine od zakupca lokala - priča majka.

Kako navodi, istog trenutka je pozvala policiju i odvela ga u Urgentni centar.

- Rekao mi je da ne zovem policiju, da mu je zakupac pretio ubistvom, da će ubiti njega i porodicu bude li ga prijavio - navela je Ivana.

Podsetimo, dva gosta koja su napala Veljka i ostalo osoblje lokala, Ž. S. (56) i M. S. (31 ) iz Zrenjanina, privedena su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Video: Tuča na svadbi: Udovica žali muža koga je od batina ubio sestrić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    5. decembar 2021 | 13:10

    Ceo zivot glume opasne momke,nije im prvi put da pretuku nekog slabijeg od sebe,samo sto se do sad cutalo,nadam se da ce sad da robijaju za svoje postupke.

  • Beloica

    5. decembar 2021 | 13:55

    Pa Kakva se to stoka radja dragi Boze da biju momka tako krvnicki pa toj bagri treba suditi za pokusaj ubistva i nista drugo gamadi jedna ne otesana

  • Džoni

    5. decembar 2021 | 13:16

    Gazda uvalio konobara od 19 godina da pravi fajront! Sad dečko nek tuži i njega što nije napravio precizan dogovor sa zakupcima prostora! Verovatno je znao o kakvim se gostima radi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA