≫ 

Bivši robijaš osumnjičen da je ubio komšiju kod Kruševca: Raspisana poternica za njim

Osumnjičeni i ubijeni su se kobne večeri našli na kraju sela kako bi navodno raspravili neraščišćene račune

  • 0
Čovek pištolj zločin meta

Foto: Shutterstock

Za S. P. (45) iz kruševačkog sela Kaonik raspisana je poternica zbog sumnje da je u petak u ponoć sa tri hica iz pištolja ubio komšiju Radislava Aksentijevića (55), piše Kurir.

Sumnja se da je posle zločina napustio teritoriju Kruševca i da se uputio ka severu zemlje.

- On je poslednji put lociran u Trsteniku i odatle mu se gubi trag. Navodno je podigao novac s bankomata u Kruševcu. Verovatno su mu pare neophodne za bekstvo, a s obzirom na to da je iz kriminogene sredine, moguće je da ima nekoga ko bi pu pomogao da pređe granicu - kaže izvor i dodaje da osumnjičeni posle zločina nije dolazio kući, niti se javljao supruzi.

Podsetimo, osumnjičeni i ubijeni su se kobne večeri našli na kraju sela kako bi raspravili neraščišćene račune. Naime, oni su se posvađali zbog neispravnog kompresora, koji je osumnjičeni navodno dao Radislavu.

- Zakazali su obračun, kao neki dvoboj. Radislav je poneo pušku, međutim, S. P. je zapucao iz kola, tako da Radislav nije imao prilike da se brani - tvrde meštani i dodaju da je osumnjičeni ranije robijao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA