≫ 

Uhapšeni mladići osumnjičeni da su pretukli čoveka u Novom Sadu, napali policiju, pa tukli i mladića u bolnici

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu

  • 2
Hapšenje osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

ILUSTRACIJA, Printskrin: mup.gov.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su O. S. (25), N. R. (22) i D. P. (24) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da su O. S. i N. R. u subotu uveče, ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama dvadesetšestogodišnjeg Novosađanina.

Takođe, sumnja se da su O. S. i D. P. u Kliničkom centru Vojvodine tukli još jednog dvadesetšestogodišnjaka i da su fizički napali policijske službenike.

Pretresom stana O. S. policija je pronašla pištoljsku i puščanu municiju, pa se on tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Video: Policija u stanu zatekla jezivu scenu: Kum pretukao dečaka (6) gotovo nasmrt, majka prikrila zločin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA