≫ 

Dete (2) ostalo bez oba roditelja u Smederevu: Otac usmrtio majku, ubrzo uhapšen. Svađa prethodila tragediji?

Porodična drama odigrala se jutros u porodičnoj kući supružnika u Smederevu, a pretpostavlja se da je krvavom piru prisustvovalo i dete

  • 3
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo

Foto ilustracija: Shutterstock

Muškarac (38) iz Smedereva uhapšen je danas zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju nevenčanu suprugu (39), a nakon toga je uzeo njihovo dete (2) i krio se u čamcu u smederevskoj marini.

Porodična drama odigrala se jutros u porodičnoj kući supružnika, a pretpostavlja se da je krvavom piru prisustvovalo i dete.

- Sumnja se da je pre ubadanja izbila svađa među supružnicima koja je dovela do tragedije. Muškarac je u jednom trenutku dograbio nož i zario ga nesrećnoj ženi u vrat. Dok je ona krvarila, muž je uzeo dete u naručje i otišao iz kuće - prepričava dramu sagovornik Kurira i dodaje da je teško ranjena žena iskrvarila nasmrt u bolnici.

Policija je odmah otpočela potragu za osumnjičenim, a morali su da budu jako oprezni, jer su znali da je dete sa njim.

- Postojala je bojazan da je naudio i detetu, međutim kada su pronađeni svima je laknulo, jer je dete živo - kaže izvor i nastavlja:

- Osumnjičeni muškarac je posle potrage pronađen u smederevskoj marini. Sakrio se u jedan od usidrenih čamaca, a dete je bilo kraj njega. Prava je sreća da nije odvezao čamac i otisnuo se na reku. Osumnjičenom su odmah stavljene lisice i on je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

- Za sad se ne zna ko će preuzeti brigu o detetu koje je ostalo i bez majke i bez oca - objašnjava sagovornik.

Sagovornik kaže da se za sada ne zna šta je uzrok ove tragedije.

- Sumnja se da je žena pre nego što je izdahnula trpela velike bolove i umrla u teškim mukama. Nađena je u lokvi krvi, telo je poslato na obdukciju - kaže izvor.

Žena izbodena i u Leskovcu

 

Podsetimo, pre samo tri dana u Leskovcu je bivši muž izbo ženu i to u hodniku dečjeg dispanzera, dok je sa detetom čekala red kod lekara. Nesrećna žena je zadobila više od 10 uboda nožem i smeštena je u niški KC, a napadač je uhapšen.

Sumnja se da je ona godinama dobijala batine od muža, te da se zbog toga i razvela, ali i preudala. Međutim, bivši nije mogao da se pomiri sa tim.

Video: Uznemirujući snimak trenutka velike nesreće u kojoj je 20-godišnjak usmrtio tri osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA