≫ 

U razmaku od pet minuta dve saobraćajke u Nišu: U oba slučaja povređeni pešaci

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je o udesima i istraga će pokazati da li su pešaci povređeni na pešačkim prelazima ili u blizini njih

  • 0
Saobraćajna nesreća, udes, poginuo pešak, patika

Foto ilustracija: Shutterstock

Dva pešaka povređena su u dve saobraćajne nezgode koje su se sinoć, u samo pet minuta, dogodile u Knjaževačkoj ulici u Nišu, u razmaku od nekoliko stotina metara, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

Kako pišu Niške vesti, a prema navodima policije, jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u 19.25 časova, a druga u 19.30 časova.

- V.D.(38) je povređen kod pijace u Durlanu kada ga je oborio "pežo" kojim je upravljao vozač star 19 godina. Na pešačkom prelazu kod Kineske robne kuće, povređen je N.M. (64) nakon što je na njega naleteo "ford" za čijm se upravljačema nalazila pedesetogodišnja Nišlijka -  kazali su u policiji.

Oba muškarca Hitna pomoć zbrinula je u svesnom stanju, ali je odmah bilo izvesno da N.M. ima teže povrede, najverovatnije prelom desne butne kosti.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je o udesima i istraga će pokazati da li su pešaci povređeni na pešačkim prelazima ili u blizini njih. Petoro pešaka povređeno je u pet odvojenih udesa koji su se u Nišu dogodila pre šest dana. Svi ti udesi dogodili su se od 18.40 časova do 19.40 sati, a i tada je, kao i sinoć u Nišu padala jaka kiša i vidljivost je bila smanjena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA