Uhapšen Kruševljanin osumnjičen za ubistvo: Policija pronašla i pištolj iz kog je pucano

S. P. (45) je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu

  • 4

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su S. P. (45) iz okoline ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, prenose Novosti.

On se tereti da je 3. decembra uveče, na seoskom putu u Kaoniku, hicima iz pištolja naneo prostrelne rane u predelu stomaka pedesetpetogodišnjem meštaninu Radislavu A. od kojih je on preminuo na licu mesta.

Kobnom događaju je prethodio verbalni sukob između njih dvojice. Prilikom hapšenja kod osumnjičenog je pronađen pištolj kojim je, kako se sumnja, izvršio krivično delo.

S. P. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Podsetimo, osumnjičeni i ubijeni su se kobne večeri našli na kraju sela kako bi raspravili neraščišćene račune. Naime, oni su se posvađali zbog neispravnog kompresora, koji je osumnjičeni navodno dao Radislavu.

- Zakazali su obračun, kao neki dvoboj. Radislav je poneo pušku, međutim, S. P. je zapucao iz kola, tako da Radislav nije imao prilike da se brani - rekli su ranije meštani i naveli da je osumnjičeni ranije robijao.

Video: Uhapšene dve osobe zbog ubistva u Kruševcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĶŠ

    7. decembar 2021 | 18:31

    Ljudi sami rešavaju sporove jer i u komentarima kažete da treba bez pravosuđa,oni su to dobro shvatili i primenjuju.

  • Vladimir Radenkovic

    7. decembar 2021 | 21:14

    ...i sad ce zbog kompresora da robija bar 10. god. cccc

  • Kranp

    7. decembar 2021 | 21:31

    Jel to u Parunovac bilo!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA