≫ 

Odloženo suđenje Miladinu Kovačeviću: Izostanak opravdao bolešću

Kovačević je ranije na saslušanju u tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da se video sa njom, ali da joj te večeri nije pretio niti joj je naneo povrede

  • 4
Miladin Kovačević

Foto: ATA images

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je za 8. februar odloženo suđenje Miladinu Kovačeviću povodom optužbi da je bio nasilan prema Tini T. (26) 16. septembra 2020. godine u Beogradu.

Suđenje je odloženo zbog nedolaska Kovačevića, koji je izostanak opravdao bolešću, a njegov branilac Jakša Peković je sudu dostavio lekarsku dokumentaciju, prenosi Tanjug.

U nastavku suđenja Kovačević treba da iznese detaljnu odbranu, a na početku suđenja se u oktobru izjasnio da nije kriv po optužbama tužilaštva koje ga tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje na štetu Tine T.

Kovačević je ranije na saslušanju u tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da se video sa njom, ali da joj te večeri nije pretio niti joj je naneo povrede.

U medijima se nakon incidenta pojavio snimak na kojem se čuje njihova rasprava. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da Kovačevića osudi na kaznu zatvora od godinu dana.

On je srpskoj javnosti poznat po slučaju iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz SAD, procesuiran u Srbiji.

Kaznu zatvora od dve godine i tri meseca je ranije odslužio.

Video: Rastin advokat o novim detaljima suđenja sa Lokom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    8. decembar 2021 | 16:24

    Ovaj nas je koštao milionče

  • zeljko

    8. decembar 2021 | 16:20

    samo robija !!!

  • PECA

    8. decembar 2021 | 18:22

    Šatro bolestan. Jedna od mnogobrojnih fora za izbegavanje suđenja i odugovlačenje postupka do zastarelosti. Treba uhapsiti i doktora koji mu je za ,,simboličnu''nadoknadu omogućio tu dokumentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA