≫ 

On je nastradao na najvećoj crnoj tački u Inđiji: Poginuo još jedan muškarac, povređeno troje

U nesreći su povređene tri osobe i sve se nalaze u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu

  • 0
Jakov Radović Jakov R, Foto: Facebook

Srđan N. (33) i Jakov R. (68) poginuli su u u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.45 časova na putu Inđija – Beška. U nesreći su povređene tri osobe i svi se nalaze u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, navodi Blic.

Kako se navodi, u ovoj saobraćajki učestvovala su četiri vozila od kojih su dva sletela sa puta. Na teren su odmah izašli policija, vatrogasci i ekipa inđijske Hitne pomoći čiji su lekari samo mogli da konstatuju smrt vozača i putnika u "audiju" dok su povređeni prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu.

Kako kažu nadležni iz Kliničkog centra Vojvodine, u tu zdravstvenu ustanovu primlјеna su tri pacijenta koje je dovezla inđijska Služba hitne pomoći.

- Pacijent P. K. (52), primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu višestrukih preloma kostiju lica. Pacijent B. R. (39) primljen je sa kontuzionim povredama abdomena i grudnog koša, a pacijent S. Č. (62) je dovezen sa kontuzionim povredama grudnog koša. Svi pacijenti su posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, hemodinamski stabilni i nalaze se u Urgentnom centru na dalјem lečenju – kažu  u Kliničkom centru Vojvodine.

Meštani Inđije kažu da je raskrsnica devijacije i magistralnog puta najveća crna tačka u tom mestu.

Video: Saobraćajna nesreća kod Čačka: Prevrnuo se kombi, vozač nastradao na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA