≫ 

Krađa na stanici na Autokomandi: Iskoristila gužvu i pokrala ženu dok je ulazila u autobus

Protiv osumnjičene podneti krivičnu prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu

  • 2
Krađa novčanika Foto - ilustracija: Marko Jovanović

Policajci u Beogradu zatekli su u trenutku izvršenja krivičnog dela četrdesetčetvorogodišnju ženu koja je ukrala novčanik iz torbe jedne sugrađanke.

Ona se tereti da je juče, na autobuskom stajalištu u smeru ka Nišu na Autokomandi, iskoristila gužvu i nepažnju oštećene koja je ulazila u autobus i iz torbe joj izvuka novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krađa policija će protiv osumnjičene podneti krivičnu prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Video: Drska krađa u centru Beograda: Nepoznati muškarac ulazi u atelje i uzima novčanik iz torbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    31. decembar 2021 | 11:01

    Stanica na autokomandi gde staju prigrdski autobusi i medjugradski je prava katastrofa .Puna je lopova ,dzeparosa ,svakodnevno su tu ,varaju ljude na razne nacine . Mi koji putujemo svakodnevno vidimo ,ali smo nemocni . Tu nema ni policije niti je osvetljeno uvece ,odvratno smrdi ,kao da ste u nekoj nedodjiji na kraju sveta.Nije humano ni ljudski da se tu ceka prevoz. Katastrofa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA