Krali i palili automobile u Leskovcu, sve je izgledalo kao delo mafije, a onda su uhvaćena deca

Policija će u skladu sa Zakonom o maloletnim učiniocima krivičnih dela, predmet dostaviti tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu

  • 0
Zapaljen automobil, eksplozija Foto-ilustracija: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu rasvetlili su dva krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i pronašli četrnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je izvršio ova krivična dela.

Sumnja se da su on i jedan trinaestogodišnjak, u noći između 2. i 3. januara, u okolini Leskovca ušli u otključan "punto", startovali ga, a potom se odvezli do susednog sela i vozilo ostavili na putu.

Nakon toga su, kako se sumnja, pešice došli u drugo selo, ušli u otključani "pežo", sa ključem u bravi, startovali ga, kupili benzin i potom zapalili "punto" koji su prethodno ostavili na putu.

Policija će u skladu sa Zakonom o maloletnim učiniocima krivičnih dela, predmet dostaviti tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA