≫ 

U Smederevu zaplenjeno oko 2.800 litara nafte: Muškarac krio burad i tank u sojenici

Nafta i ostali pronađeni predmeti su oduzeti, a protiv osumnjičenog šezdesetdvogodišnjaka biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu

  • 0
nafta, krijumčarenje

Foto: MUP

U nastavku akcije na suzbijanju kriminaliteta na rekama "Plovne reke", pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske ispostave za bezbednost na rekama, zajedno sa kolegama Policijske uprave u Smederevu,

zaplenili su oko 2.800 litara nafte, a protiv šezdesetdvogodišnjeg muškarca podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe.

Pretresom sojenice osumnjičenog, u okolini Smedereva, policija je pronašla oko 2.800 litara nafte, koja je bila smeštena u više buradi i podzemni tank, crevo za pretakanje sa pištoljem za točenje i meračem, kao i pumpu za pretakanje goriva.

Policijski službenici pronašli su ispred sojenice i dva čamca prilagođena za šverc naftnih derivata.

nafta, krijumčarenje

Foto: MUP

Nafta i ostali pronađeni predmeti su oduzeti, a protiv osumnjičenog šezdesetdvogodišnjaka biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Video: Carinici na brodu pronašli više litara nafte nego što je prijavljeno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA