≫ 

Detalji požara u Sivcu: Izgoreo muškarac kome je pre 9 godina spaljena kuća

Novi objekat je spolja potpuno neoštećen, a izgorela je unutrašnjost prostorije u kojoj je Cvijetin V. nađen mrtav na krevetu

  • 0
Rovinj požar Foto: Facebook/Vatrogasci Jvp Rovinj-Rovigno

Cvijetin V. (45) izgoreo je u svojoj kući u Sivcu kod Kule, u požaru koji se najverovatnije dogodio drugog dana Božića, navode Novosti.

Njegovo telo pronašle su komšije u utorak, 11. januara, kojima je bilo sumnjivo što Cvijetin, koji je živeo sam, ne izlazi iz kuće. Cvijetin je stanovao u novoizgrađenom manjem objektu u dnu dvorišta, pošto mu je pre devet godina izgorela kuća, koju nije uspeo da obnovio, iako je podigao temelje.

Novi objekat je spolja potpuno neoštećen, a izgorela je unutrašnjost prostorije u kojoj je nađen mrtav na krevetu. Pretpostavlja se da je zaspao sa cigaretom, jer je bio strastveni pušač, i da je to zapalilo sobu, iz koje vatra nije probila kroz prozore, vrata ili krov, tako da niko u komšiluku nije uočio požar.

- Bio je takav da ga ne drži mesto, pa nam je bilo neobično što mu je auto nepomeren stajao ispred kuće, a nije bilo ni dima iz odžaka koji bi svedočio da loži vatru, iako je vrlo hladno. U kući nije imao struju, i kad smo komšija i ja mobilnim telefonom osvetlili njegov mračni stan, zatekli smo jeziv prizor – priča komšinica.

Cvijetin je početkom 2013. godine doživeo dvostruku tragediju. Prvog januara te godine je sahranio majku, a odmah potom, u noći između 1. i 2. januara, od zapaljenog dimnjaka izgorela mu je porodična kuća.

- Poslednjih godina radio je u inostranstvu, u Nemačkoj i Slovačkoj, i retko je dolazio kući, gde se kratko zadržavao. Sad je došao za Božić i bio na proslavi Badnje večeri. Objekat u kojem je izgoreo napravio je kao privremeni smeštaj dok ne podigne kuću koja je izgorela, a to mu se nije dalo, iako je bio odličan majstor za građevinske poslove – rekla je komšinica.

Video: Izgoreo muškarac u požaru u Nišu: Sumnja se da je zaspao sa upaljenom cigaretom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA