Meštani se opraštaju od mladića iz Rudara, koji je sleteo kolima u reku: Dva sata bio u vodi

Meštani su ugledali auto u reci, koji se prevrnuo na krov, i obavestili policiju koja je Miliju izvukla posle dva sata od sletanja u reku

  • 0
Automobil u vodi, saobraćajna nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Milija V. (32) iz Rudara nastradao je u utorak po podne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između sela Visoka i Rudare u kuršumlijskoj opštini.

Kako javljaju Novosti, on je bio sam u automobilu i kretao se starim sporednim putem, koji saobraća paralelno sa magistralnim putem Kuršumlija - Merdare, ali je najverovatnije zbog neprilagođene brzine i snega, koji je padao, sleteo u reku Kosanicu.

Meštani su ugledali auto u reci, koji se prevrnuo na krov, i obavestili policiju koja je Miliju izvukla posle dva sata od sletanja u reku.

Meštani okolnih sela opraštaju od nastradalog muškarca na društvenim mrežama. Svi se slažu da je reč o mladiću iz poštene i skromne porodice, koji, kako kažu, nikada nikom ništa loše nije učinio.

On je juče sahranjen na seoskom groblju. Nije bio oženjen, a živeo je sa majkom i ocem i još dve sestre u porodičnoj kući u Rudaru, nedaleko od zgrade škole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA