≫ 

Oglasila se Kosovska policija povodom napada na srpskog mladića: Napadač saslušan, pa pušten

Albanac je nasrnuo na Srbina Milana Kovačevića i udario ga u predelu glave

  • 0
Kosovska policija Policija tzv. Kosova / Foto: Profimedia

Kosovska policija saopštila je da je danas zbog napada na srpskog mladića Milana Kovačevića kod Srbice, po prijavi oštećenog, uhapšena osoba inicijala B. S.

Kako se navodi na zvaničnoj Fejsbuk stranici policije, osumnjičeni je, nakon što je sasluša, odlukom tužioca pušten na slobodu.

- Danas u podne, 16. januara 2022. godine, u Policijskoj stanici Skenderaj, prijavljen je i pokrenut slučaj zbog elemenata krivičnog dela "napad" - navodi se u objavi.

Po navodima policije, Milan je optužio B. S., koga je od ranije poznavao, da mu je sekao drva iz zabrana koji je u njegovoj svojini, bez dozvole.

Kako dodaju iz policije, osumnjičeni je posle prijave identifikovan i saslušan, nakon čega je pušten po nalogu dežurnog tužioca, na čiji je predlog pokrenut predmet i istraga za krivično delo "napad".

Kancelarija za Kosovo i Metohiju je ranije danas saopštila da je kod Srbice, lokalni Albanac fizički nasrnuo na Srbina Milana Kovačevića, i udario ga u predelu glave.

Video: Na Merdaru uhapšen koordinator RiK Marko Janković: Lišen je slobode bez ikakvog pravnog osnova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA