≫ 

Guzijan priznao krivicu za nasilništvo u centru Beograda: Dobio kućni zatvor bez nanogvice

Marko Guzijan zvani Mali Cuner priznao je krivicu za nasilničko ponašanje ispred noćnog kluba u centru Beograda, tokom incidenta koji se pre petnaestak dana dogodio tokom nastupa pevačice Jelene Karleuše

  • 10
kasina, automobil, razbijen izlog

Printscreen: Instagram/ mojbeograd_rezerva

Marko Guzijan (27), poznat kao Mali Cuner, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu priznao krivicu za nasilničko ponašanje ispred noćnog kluba u centru Beograda, tokom incidenta koji se pre petnaestak dana dogodio tokom nastupa pevačice Jelene Karleuše, navode Novosti.

Guzijan je, kako navode Novosti, sklopio s Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je osuđen na 6 meseci kućnog zatvora bez nanogice.

Guzijanov branilac, poznati advokat Nemanja Govedarica, potvrdio je za Kurir da je njegov klijent osuđen na šest meseci kućnog zatvora koji će služiti bez elektronskog nadzora i da mu je danas ukinut pritvor.

Prema navodima krivične prijave, Mali Cuner se teretio da se 2. januara oko dva sata noću u klubu "Kasina" najpre popeo na binu, pokušavajuci da se približi pevačici dok je nastupala, kada je obezbeđenje kluba bilo primorano da reaguje i da Guzijana udalji sa bine, kako ne bi ometao nastup. On je tada, kako je posle njegovog privođenja, saopštilo tužilaštvo, negodovao i članovima obezbedenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je izašao iz kluba, ušao u automobil i zaleteo se u izlog poslastičarnice "Gram", koja je u okviru kluba "Kasina".

- Osumnjičeni se potom udaljio svojim vozilom ka Trgu Nikole Pašića, gde je kolima oštetio žardinjere, metalne stubove i ograde, pobegavši sa lica mesta - saopštilo je tužilaštvo.

Posle incidenta, Mali Cuner je pobegao, a njegov "audi" pronaden je na Karaburmi. Za njim je tada raspisana potraga, a njegova kuma, koja je zatečena u automobilu bila je privedena na trežnjenje.

Marko Guzijan (27), zvani Mali Cuner, mlađi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina.

Video: Kolima lomio izloge: Sin ubijenog Cunera napravio haos u centru Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAZA ALTINA

    17. januar 2022 | 16:52

    Ovaj lik je ubio oca i sina muzicare u pecenjari jer nije bio zadovoljan kako sviraju, dakle dvostruko ubistvo i dobio samo 8 godina zatvora i sad nastavlja dalje bravo za pravosudje!!!

  • Dusan

    17. januar 2022 | 17:10

    Strasno,ovakve ljude treba zatvoriti na minimum 5 godina!!!

  • Cirkus kolorado

    17. januar 2022 | 16:49

    Nase sudstvo i tuzilastvo je za cirkus,tamo treba takvih da zabavljaju narod,otuzno i zalosno nasa realnost danas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA