Detalji teške nesreće kod Vršca u kojoj su poginuli tinejdžeri: Išli sa žurke, uzrok nesreće magla i brzina?

Poginula su dva drugara - M. M. i K. M, koji je danas trebalo da proslavi 19. rođendan!

  • 7
Vlajkovac, saobraćajna nesreća

Foto: eVršac

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se u ponedeljak rano ujutru, između 4 i 5 sati, dogodila na ulazu u selo Vlajkovac, kod Vršca, poginula su dva drugara - M. M. i K. M, koji je danas trebalo da proslavi 19. rođendan!

Mladići su pod još nerazjašnjenim okolnostima sleteli sa mosta u kanal Dunav – Tisa – Dunav, a njihova beživotna tela pronađena su u olupini automobila tek nekoliko sati kasnije.

Mladići su pre tragedije navodno bili na nekoj kućnoj žurci u Vršcu, gde obojica žive, iako nisu iz tog grada, navode Novosti. Potom su odvezli drugaricu u obližnje selo Zagajica, a po povratku kući završili u kanalu. Vozili su desnom stranom puta, a onda su, iz za sada nepoznatih razloga, prešli na levu stranu, probili ogradu mosta i upali u DTD.

- Beli "reno megan", koji je bio prevrnut naopačke, izvadili smo iz vode preko mosta, uz pomoć viljuškara, ne znajući da li u njemu ima nekoga. A onda smo ugledali stravičan prizor, dva mlada beživotna tela, koja su bila zaglavljena između zadnjeg sedišta i gepeka. Pokušali smo da ih izvadimo, ali su to ipak morali da urade vatrogasci – prepričava jezive scene Marko Popović, vršački ribočuvar, kog je policija takođe pozvala u pomoć.

Oba mladića su trenirala fudbal. M. M. je igrao za fudbalski klub Ripensija iz Temišvara. Bio je jedinac. K. M. je igrao za seoski klub iz Vlajkovca, a rodom je iz susednog sela Zagajica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vojvođanski Fudbal (@ftbl.vojvodina)

 

- Bili su dobri momci. Družili smo se, igrali fudbal zajedno. Danas bismo K. M. slavili rođendan. Žalosno je to što se desilo. Svi smo zatečeni – rekao je klupski drug K. M.

Oni koji su tog jutra prolazili kobnom deonicom puta, kažu da je bila velika magla, a pretpostavlja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine. Osnovno javno tužilaštvo, koje vodi ovaj slučaj, najverovatnije će naložiti da se uradi obdukcija tela.

Video: Jeziv snimak saobraćajke kod Vršca: Auto sleteo u kanal, dvojica mladića poginuli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA