≫ 

Veštačenje auta otkriva uzrok tragedije, u kojoj su ugašena 2 mlada života kod Vršca: S mosta sleteli u kanal

- Kristijan je poginuo dan pre 19-tog rođendana. Bio je fudbaler i imao velike planove - kaže rođaka nastradalog.

  • 3
Vlajkovac, saobraćajna nesreća

Foto: eVršac

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila juče ujutru u selo Vlajkovac odnela je živote dvojice prijatelja - Marjanu Matiću (20) i Kristijanu Miošku (19), dok je automobil "reno megan" poslat na vanredni tehnički pregled, saznje Telegraf. rs.

Dalja istraga treba da utvrdi da li je vozilo bilo ispravno u trenutku nezgode, kojom brzinom je vozio Mioška kao i da li su imali kontak sa drugim vozilom.

Podsećanja radi, automobil koji je Kristijan vozio, pod još nerazjašnjenim okolnostima je prešao sa desne na levu stranu, probio ogradu mosta na ulazu u vršačko selo Vlajkovac i upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav. Tek oko osam sati izjutra, nakon dojave da se u vodi nalazi vozilo, pronađena su njihova beživotna tela, zaglavljena između zadnjeg sedišta i gepeka.

Tela nastradalih momaka poslata su na Institut za sudsku medicinu.

U domovima gde su živeli Marjan i Kristijan vlada muk.

- Kristijan je poginuo dan pre 19-og rođendana. Bio je fudbaler i imao velike planove. Ne znam šta je uzrok tragedije ...Kažu nam da je istraga u toku- kaže jedna od rođaka nastradalog. Ona je za "Telegraf.rs" rekla da porodica nije u stanju da daje izjave i zamolila sve medije za razumevanje.

Video: Jeziv snimak saobraćajke kod Vršca: Auto sleteo u kanal, dvojica mladića poginuli

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA