≫ 

Bez dalje istrage saobraćajne nesreće kod Vršca u kojoj su poginuli tinejdžeri? Ovo je razlog

Iz tužilaštva su zašto se neće sprovoditi istraga po uobičajenom protokolu, odnosno da neće veštačiti kola, raditi obdukciju, toksikološke nalaze

  • 1
Vlajkovac, saobraćajna nesreća Foto: eVršac

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se u ponedeljak rano ujutru, između četiri i pet sati, dogodila na ulazu u selo Vlajkovac, kod Vršca, stradala su dva prijatelja - M. M. (20) i M. K., koji je na dan pogibije trebalo da proslavi 19. rođendan, a istraga ovog slučaja neće biti nastavljena iz jednog razloga.

- Put je bio klizav, bio je mraz, jednostavno su proklizali i vozač je izgubio kontrolu nad autom. U skladu sa tim Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu neće spovoditi dalju istragu - rekao je izvor Blica iz istrage ove tragedije.

Iz pomenutog tužilaštva su za Blic objasnili zašto se neće sprovoditi istraga po uobičajenom protokolu, odnosno da neće veštačiti kola, raditi obdukciju, toksikološke nalaze.

- Na ulazu u mesto Vlajkovac došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su, prema informacijama koje su date dežurnom zameniku, oba lica koja su se nalazila u putničkom vozilu poginula na licu mesta i ne postoje sporne činjenice u pogledu toga kako je došlo do nezgode, ne postoje indicije da je još neko lice učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, te da s obzirom na to imajući u vidu da su oba lica poginula na mestu ne postoji osnov da se nalažu veštačenja koja bi eventualno bila od značaja za otkrivanje učinioca krivičnog dela - rekli su.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Vojvođanski Fudbal (@ftbl.vojvodina)

Kako nezvanično stoji, mladići su pre tragedije bili na kućnoj žurci u Vršcu, gde obojica žive, iako nisu iz tog grada. Potom su odvezli drugaricu u obližnje selo Zagajica, a po povratku kući završili u kanalu. Vozili su desnom stranom puta, a onda su, iz zasada nepoznatih razloga, prešli na levu stranu, probili ogradu mosta i upali u DTD.

Oba mladića su trenirala fudbal. M. M. je rodom iz sela Jasenovo i igrao je za fudbalski klub Ripensija iz Temišvara. Bio je jedinac. M. K. je igrao za seoski klub iz Vlajkovca, a rodom je iz susednog sela Zagajica.

Video: Jeziv snimak saobraćajke kod Vršca: Auto sleteo u kanal, dvojica mladića poginuli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA