≫ 

Priča devojke za čije se prebijanje sumnjiči Snajper: Odveo me u sobu i rekao "ne ideš ti nigde", pa me tukao

- Ne mogu da kažem da je pravda dostižna jer je još nisam postigla i neću da prejudiciram. Verujem pravnim organima naše države - kaže U. J. za Telegraf.rs

  • 40
Slobodan Milutinović Snajper devojka

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

- Ljubav ne treba da boli. Moja poruka ženama je da ne trpe nasilje i da ga bezuslovno prijave. Žene ne treba da bude sramota zbog tuđeg nasilnog ponašanja  - počinje svoju ispovest za Telegraf. rs U.J. (23) koja je u 19. septembra prošle godine prijavila Slobodana Milutinovića Snajpera (37) za otmicu i zlostavljanje, a sada čeka potvrdu optužnice protiv njega i početak suđenja.

Prema njenim rečima u Tužilaštvu i policiji, Milutinović i ona bili su u vezi koja je kratko trajala i bila je burna.

- Rekla sam mu da je najbolje da svako od nas nastavi svojim životom. Međutim, on me je pozvao 19. septembra da o svemu porazgovaramo. Izašla sam iz stana i ušla u njegov automobil. Milutinović me je odvezao u iznajmljen stan i čim je zatvorio vrata, mogla sam da pretpostavim šta me čeka. Njegov osmeh mi je bio dobro poznat. Kada sam ga upitala zašto se smeje, rekao mi je "videćeš, samo se ti opusti.."- tvrdi za Telegraf. rs U. J.

Kako objašnjava mlada Novosađanka, svađa između nje i Milutinovića nastavljena je onog trenutka kada joj je on uzeo mobilni telefon.

- Bez reči počeo je da me šamara. Molila sam ga da prestane da me udara. On me je, zatim, odveo u spavaću sobu i rekao mi "ne ideš ti nigde, kraj je kad ja kažem". Tu me je udarao, a kada bi primetio da ću izgubiti dah, onda bi me puštao. Ne znam šta bi bilo sa mnom da nisam uspela da dođem do mobilnog telefona i pošaljem sestri lokaciju. Ona je pozvala majku i policiju...  - nastavlja priču mlada Novosađanka i dodaje da to nije bio prvi put kada je Milutinović digao ruku na nju. O tome da je zlostavljanje preživela i četiri meseca ranije, objasnila je u tužilaštvu i policiji.

Zbog svega što je preživela, dobila je status posebno osetljivog svedoka.

Dan pre nego što će u Tužilaštvu svedočiti njena majka i sestra, zapaljeni su automobili U.J. i njenog oca. Policija je ubrzo uhapsila piromana koji nije želeo da kaže razloge zbog koga je to uradio, kao i ko mu je naredio.

Istraga protiv Milutinovića koja se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu je zavrešena, a očekuje se potvrđivanje optužnice.

- Ne mogu da kažem pravda je dostižna jer je još nisam postigla i neću da prejudiciram. Verujem pravnim organima naše države. Ne želim da za deset godina pročitam u tekstu da sam bila žrva jer ne želim da budim sažaljenje - kaže za Telegraf. rs mlada Novosađanka.

Slobodan MIlutinović Snajper nalazi se u pritvoru od 19. septembra prošle godine i za Telegraf. rs kaže "da je sve što je rekla U. J. laž".

- Smatram da se U. J. tendeciozno obraća medijima, daje izjave i intervjuiše se, želeći pokuša da utiče na sud da isti potvrdi optužnicu. Ista je itekako zainteresovana za ovaj postupak, kao i cela njena porodica, jer je jedan od motiva za ovo što radi novac. Na ovo ukazuje da i činjenica da cela porodica U. J. stavila zabeležbu spora na mom porodičnom stanju gde mi žive žena i deca. Pored ovoga, želeći da mi napakoste U.J. sa svojom porodicom tendeciozno i lažno povezuje mene sa paljenjem njihovih kola, sa čim naravno nemam nikakve veze. Nikada nisam saslušavan kao osumnjičeni, niti kao građanin u vezi ovog događaja, a oni svoje probleme koje imaju sa drugim ljudima, što je opštepoznata činjenica u Novom Sadu, neka rešavaju sami. Iz ovog razloga ne znam zašto uopšte vezujete paljenje njihovih vozila samnom i mojim postupkom. Želim da kažem i to da sve što je U. J. navela u svojim javnim obraćanjima predstavlja laž, što potvrđuju dokazi iz postupka, pa i njene kontradiktorne izjave koje je davala u dva navrata davala pred tužilaštvom. Ja sam protiv nje podneo krivičnu prijavu za lažno svedočenje i očekujem da me sud oslobodi ovih zlonamernih optužbi, te očekujem da će ista odgovarati za ove izmišljotine - kaže za Telegraf.rs Slobodan Milutinović.

Prema našim informacijama on je u Tužilaštvu izneo svoju odbranu.

Milutinović u svom dosijeu ima oko 15  krivičnih prijava za razna krivična dela. Do sada je tri puta izbegao smrt.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36.

Video: U Novom Sadu zapaljena dva skupa automobila: Poznato čiji su, jedan je vlasništvo Snajperove devojke

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kc

    19. januar 2022 | 13:31

    A nasla da se upusta u vezu sa njim i ako citav grad zna ko je i sta je... Sta je ocekivala da covek koji sve resava nasiljem!?

  • Miss

    19. januar 2022 | 13:45

    Snajper! 🤣🤣🤣🤣 Zapalio devojci auto 😂😂😂😂 Mafija na baterije! 😝😝😝😝

  • Kiza i Komina

    19. januar 2022 | 13:18

    Zato sam gotivio onog pokojnog šuraka Darka Miličića. Nije dirao slabe, ali je sve ove što glume ludilo po Novom Sadu slao u šok sobu. Čuj snajper, to je on iz udarca rešavao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA