Žandarm iz Stare Pazove pre dve godine "kašikarom" razneo ljubavnicu i sebe: U kući ostavio ženu i decu

- Oni su se upoznali u vrtiću gde je ona radila. Dve godine su bile u vezi, a on je bio taj koji nije mogao da podnese razvod - kaže naš sagovornik.

  • 3
Ubistvo Nova Pazova, Pavle Rakonjac

Foto: Nikola Tomić, Facebook

Žandarm Pavle R. (31) iz Stare Pazove, na današnji dan pre dve godine, presudio je svojoj ljubavnici M.P. (28),  kada je u automobilu u kom su bili aktivirao bombu "kašikaru".

Šta je tačno motiv ovog stravičnog zločina još nije poznato. Prema jednoj verziji žandarm nije mogao da podnese raskid sa devojkom.

- Ona je imala vezu i planirala je da se uda. Međutim, Pavle je bio taj zbog koga je raskinula sa dugogodišnjem partnerom i uplovila sa žandarmom u emotivnu vezu. Zajedno su bili dve godine. Problem je nastao kada je ona odlučila da se vrati bivšem. Po svemu sudeći Pavle nije to želeo da prihvati. Iza sebe je ostavio ženu i dvoje male dece - objašnjava naš sagovornik koji želi da sakrije indetitet zbog porodica nastradalih.

Istraga je utvrdila da je žandarm pozvao M. P. da porazgovaraju o raskidu. On je došao po nju "opel vektrom", ali umesto da se mirno raziđu nastala je svađa. Tada je Pavle aktivirao "kašikaru" u vozilu.

Policija je zatekla jeziv prizor. Razbacani delovi automobila i dva beživotna tela. Muškarac na mestu vozača, a žena na suvozačevom mestu.

Podsećanja radi, Pavle R. se u slobodno vreme bavio se rezbarenjem ikona i gusli, zbog čega su o njemu pisali i pojedini mediji. Rezbarenjem se bavio 7-8 godina.

Govorio je da mu to pomaže da se oslobodi stresa koji se nakupi tokom napornog radnog dana i da sve što napravi poklanja prijateljima.

Televizija Vojvodina uradila je reportazu sa Pavlom o njegovom duborezu. Tada je govorio da se nada da će dete nastaviti očevim stopama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanje

    19. januar 2022 | 18:11

    Je kako je smeo tako labilan lik da radi u policiji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA