≫ 

Sahranjen i drugi tinejdžer koji je stradao kod Vršca: Ispratili ga s fudbalskom loptom na kovčegu

Samo par sat ranije, na Gradskom groblju u Vršcu je sahranjen i Kristijan Mioško

  • 0
Kristian Mioško i Marijan Marić blur Foto: Društvene mreže

U belocrkvanskom selu Jasenovo, na groblju koje se nalazi odmah uz seoski stadion na kom je načinio prve fudbalske korake, danas je sahranjen mladi fudbaler Marian Marić (20), koji je u noći između nedelje i ponedeljka poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod vršačkog sela Vlajkovac, zajedno sa dobrim prijateljem, takođe fudbalerom, Kristijanom Mioškom (19).

U pratnji pleh muzike, sa fudbalskom loptom na kovčegu, ovaj mladić je uz suze i jauke ispraćen na večni počinak u prisustvu velikog broja prijatelja, rodbine, drugara iz detinjstva, iz škole, sa fudbala.

Došao je i pun autobus njegovih klupskih drugara iz Rumunije, iz FK "Ripensija" iz Temišvara, u kom je Marian do pogibije igrao, pišu Novosti.

Upravo su ti momci, zajedno sa Marianovim drugarima iz jasenovačkog FK "Karaš", uplakani nosili njegov kovčeg od kapele do grobnog mesta.

Plakao je i seoski sveštenik, dok je držao opelo. Knedla mu je stajala u grlu, dok je čitao dugačak spisak onih koji su se porukom oprostili od ovog mladića, za kojim žali celo selo.

Samo par sat ranije, na Gradskom groblju u Vršcu je sahranjen i Kristijan Mioško.

Dvojica tinejdžera poginula su nakon što je Kristijan izgubio kontrolu nad automobilom, najverovatnije zbog klizavog puta, nakon čega je vozilo prešlo sa desne na levu stranu puta, probilo ogradu na mostu kod sela Vlajkovac i survalo se u kanal Dunav - Tisa - Dunav.

Obojica su na licu mesta preminula. Njihova beživotna tela pronađena su tek nekoliko sati kasnije, nakon što su meštani dojavili da se u kanalu nalazi neko vozilo.

Osnovno javno tužilaštvo nije naložilo da se radi obdukcija tela i druga veštačenja, jer, kako je „Novostima“ rečeno, nema indicija da je u nesreći učestvovalo drugo vozilo niti ima spornih činjenica oko toga kako je do nesreće došlo.

Video: Jeziv snimak saobraćajke kod Vršca: Auto sleteo u kanal, dvojica mladića poginuli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA