≫ 

Snimak stravičnog udesa kod Kruševca: Automobil leteo od siline udarca, povređeno troje dece

Do sudara je došlo jer jedan od vozača nije ispoštovao prvensto prolaza

  • 1
Saobraćajna nezgoda, saobraćajna nesreća, udes, uništen automobil

Foto: RINA/ilustracija

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 11 sati u mestu Veliki Kupci kod Kruševca, kada su se sudarili automobili marke "micubiši" i "audi", a stravičan udes zabeležila je nadzorna kamera sa obližnjeg objekta.

Kako se vidi na video snimku, vozač "audija", koji nije ispoštovao prvenstvo prolaza, skrenuo je levo, kada se u njega direktno zakucalo drugo vozilo, koje nije stiglo da se zaustavi. "Audi" je od siline udara odbačen unazad, a nakon što se više puta okrenuo, zaustavio se tako što je udario u obližnji zid.

U "micubišiju" su se, kako piše 192.rs, nalazili roditelji sa dvoje dece.

U nezgodi je povređeno troje dece i jedna odrasla osoba, ali stepen njihovih povreda nije poznat. Aktivirali su se vazdušni jastuci koji su ublažili udar i sprečili da posledice budu veće.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    21. januar 2022 | 17:14

    I sad da mi neko tvrdi da je opasnije na praznom auto putu prema Šidu u ponoć voziti 125 km/h, gde je ograničenje (generalno) 80 km/h...! A novine pišu, bezobzirna vožnja bahatog vozača... Dok svaki dan ginu ljudi i stradaju deca po lokalnim džadama jer većina ne poštuje ni znak stop ni trougao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA