≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se spasila devojka koju je silovao muškarac u Mirijevu: Dok se iživljavao, ona uspela da pozove druga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka je do detalja ispričala policajcima šta joj se dogodilo i kako je uspela da se spasi

  • 54
Pokušaj silovanja, mobilni telefon pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojka (21) koju je, u noći između srede i četvrtka, osumnjičeni D. D. (31) presreo na Mirijevskom bulevaru, odveo iza zgrade, skinuo golu i zatim, kako se sumnja, silovao, uspela je u jednom trenutku da se domogne mobilnog telefona i da pozove svog druga O. B. i zamoli ga za pomoć, saznje Telegraf. rs.

Momak je istog trenutka pozvao policiju, a patrola sa Palilule je na osnovu opisa uhapsila osumnjičenog.

- Dok se silovatelj iživljavao nad njom devojka je uspela da sačuva svoju trezvenost i pozove najboljeg druga. Kada je D.D. čuo šta je uradila, dao se u beg. Međutim, ubrzo smo ga uhapsili na osnovu opisa. Zapomaganje devojke čule su i komšije koje su se pojavile na mestu dešavanja - tvrdi naš izvor blizak istrazi.

Kako Telegraf. rs saznaje, okupljeni građani pomogli su devojci da se obuče. Zbog svega što joj se izdešavalo, pozvana je ekipa Hitne pomoći.

Podsećanja radi, beogradska policija uhapsila juče sat nakon ponoći D. D. zbog sumnje da je silovao devojku. On se u Tužilaštvu branio "da je bio pijan i da se ničega ne seća". Tužilaštvo je za njega predložilo pritvor do 30 dana.

- Devojka je na saslušanju ispričala da se šetala Mirijevskim bulvarom u četvrtak oko ponoći kada joj je sa leđa prišao njoj nepoznati momak. Na silu ju je odvukao u drugu ulicu i iza zgrade je napastvovao. Prvo joj je pocepao garderobu, zatim tražio da ga oralno zadovolji i pokušao da je siluje. Istraga će utvrditi još detalja i na osnovu toga formirati predmet- kaže naš izvor.

Video: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    21. januar 2022 | 15:01

    Bio pijan pa se ne seca, kako da ne...monstruma kastrirati!

  • Dragoljub

    21. januar 2022 | 15:03

    Kakav pritvor 30 dana. Odmah drustveno koristan rad 15 gidina. Tj rudnik

  • Darija

    21. januar 2022 | 16:04

    Neka bude sve po slovu zakona ali da je moja kćer u pitanju... našla bih ljude da mu urade sve ono što je i on njoj, ne bih žalila para da im platim. Ovakvi se ne boje suda, policije nego samo istih manijaka kakvi su i oni sami.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA