≫ 

Nesreća kod Beograda: Prevrnuo se kamion na auto-putu, saobraćajke širom Srbije

Vozačima se savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu

  • 8

Na auto-putu, deonica između Pećinaca i Beograda, u smeru ka glavnom gradu, prevrnuo se kamion, saznaje Telegraf.rs.

Kamion zauzima levu stranu kolovoza, a u saobraćaju je manji zastoj u smeru ka Beogradu.

prevrnuo se kamion Foto: Telegraf.rs

Saobraćajke širom Srbije

Zbog snežnih padavina i klizavih kolovoza širom zemlje zabeleženo je nekoliko saobraćajnih nezgoda.

U jednom od poslednjih sudara dana, udesu na magistralnom putu kod Požege, učestvovalo je pet vozila, a zbog sudara stvorila se kolona duga oko sedam kilometara.

Saobraćajna nezgoda u kojoj, srećom, nema povređenih dogodila se oko 15.00 časova u Tučkovu kod Požege, a saobraćaj se odvija samo trakom u smeru prema Čačku, prenosi RTS.

U smeru ka Užicu vozila su u koloni od Međuvršja, koje je na oko sedam kilometara od Tučkova.

Uskoro se očekuje normalizacija saobraćaja.

Dve osobe povređene u Novom Pazaru

U udesu koji se dogodio danas oko 16 časova u naselju Pazarište Novom Pazaru povređene su najmanje dve osobe, saznaje indeksonline.rs

Kako pišu, do udesa između taxi vozila marke opel “zafira” i “golfa 4” novopazarskih registracionih oznaka došlo je zbog klizavog kolovoza i neprilagođene brzine vožnje.

Dve osobe iz vozila marke “golf 4” hospitalizovane su vozilom hitne pomoći u novopazarsku Opštu bolnicu, dok su putnici iz taxi vozila, iz preventivnih razloga, takođe primljeni u bolnicu.

Policija trenutno vrši uviđaj na licu mesta, a saobraćaj se na tom putnom pravcu odvija usporeno, uz međusobno propuštanje.

Otežana vožnja u zapadnim i centralnim delovima Srbije

Kako je javljeno iz "Puteva Srbije", na deonici Preljina - Ljig, u smeru ka Beogradu, kod mesta Vrnčani, dogodila se saobraćajna nezgoda. Saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom, dok je zauzeta zaustavna saobraćajna traka.

Nastavljaju se mešoviti i teži zimski uslovi vožnje sa snegom na kolovozu prisutnim na putevima područja Prijepolja, Užica, Sjenice, Raške, Novog Pazara i Kruševca, gde nove snežne padavine, dodatno utiču na bezbedno i sigurno putovanje, saopštio je večeras AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama auto-puteva nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, dobijenim u 17.15, nama dužih zadržavanja vozila, ni na putničkim, ni na teretnim terminalima, prenosi AMSS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    22. januar 2022 | 19:55

    Kada padne sneg, naš narod kao da zaboravi da vozi. Uz to saobraćajna kultura nam nije baš zavidna.

  • Boki

    22. januar 2022 | 18:59

    Tradicionalno okupljanje vozača sa letnjim gumama !

  • Maki

    22. januar 2022 | 19:03

    To znači da se po običaju ne čiste putevi po običaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA