≫ 

Tragedija na Novom Beogradu: Dete usmrtio kamion, vozač priveden

Nesreća se dogodila van pešačkog prelaza

  • 39
Nesreća saobraćaj Novi Beograd Foto: Privatna arhiva

Devojčica stara oko 10 godina poginula je danas u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu. Nju je van pešačkog prelaza oborio kamion.

Kako se nezvanično saznaje, vozaču kamiona je po nalogu zamenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje od 48 sati.

On će u četvrtak biti priveden na saslušanje u Tužilaštvo.

Kako je saopštio MUP, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M. (34), zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

"On se tereti da je danas u 15.50 časova, u Novom Beogradu u Ulici dr. Ivana Ribara, van obeleženog pešačkog prelaza, kamionom udario jedanaestogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta. Osumnjičenom je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu", navodi se u saopštenju.

Vozač kamiona koji je pregazio dete, prevozio je zemlju, a kamion je vlasništvo firme iz Surčina. Devojčica I. T. izašla je iz autobusa i odmah potom pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza.

Devojčica I. T. navodno je izašla iz autobusa i odmah potom pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza.

Nesreća se dogodila u Ulici dr Ivana Ribara, kod broja 92. Istraga je u toku.

Video: Snimak sa lica mesta nesreće na Novom Beogradu: Tramvaj priklještio čoveka uz ogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. januar 2022 | 19:41

    Mislim se što su pa uhapsili vozača. U toj situaciji je nemoguće reagovati. Pre nekoliko godina na isti način je poginuo mladić u Nišu. Tako se ne izlazi iz autobusa i ne prelazi ulica

  • AcaFaca

    25. januar 2022 | 17:35

    I onda kada vičem na decu koja rizicno pretrcavaju da cu ih za uvo odvesti roditeljima. Ja sam nasilnik... Slusalice u usima, telefoni u rukama itd... Svakodnevno to vidjam... Stanujem na 100 metara odatle hvala Bogu nisam prosao tuda... Jos sa prozora vidim rotacije...

  • Gile

    25. januar 2022 | 19:53

    Pesacki prelaz i semafor su poprilicno udaljeni od mesta gde se nesreca desila. Tu svi prelaze ulicu. Stanari iz ulice dr Ivana Ribara su u vise navrata molili da se tu postavi pesacki ili da se izmesti stanica. Svi su bili gluvi na molbe. Jel trebala ovakva tragedija da se desi da bi se skrenula necija paznja na taj problem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA