≫ 

Dečak (15) poginuo u Ljuboviji dok je izlazio iz autobusa, kao devojčica u Beogradu: Sveštenik pokosio jedinca

Prema rečima očevidaca, dečak je prvi krenuo iza autobusa da pređe ulicu i u tom trenutku ga je udario automobil

  • 31
Nesreća saobraćaj Novi Beograd

Foto: Privatna arhiva

U Donjoj Ljuboviđi, kod Ljubovije od sinoć su zavladali muk i tuga, kada se saznalo da je u saobraćajnoj nesreći nastradao R.Đ. (15) iz ovog mesta.

Dečak je nastradao je kada se vraćao kući iz škole. Izašao je iz autobusa i krenuo da pređe ulicu, a iz suprotnog pravca ga je pokosio automobil kojim je upravljao sveštenik iz Donje Orovice S.J. (27).

- Autobus je stao pored puta da bi izašlo nekoliko putnika, mada na tom mestu nije autobusko stajalište. Dečak je prvi krenuo iza autobusa da pređe ulicu i u tom trenutku ga je udario automobil. Od stahovitog udarca on je na mestu je poginuo, a povređen je i vozač automobila koji je hospitalizovan u lozničkoj bolnici - navodi izvor Telegrafa.rs.

Dečak je živeo sa ocem i majkom u zaseoku Alijin grm u Donjoj Ljuboviđi.

U selu kažu da je mališan bio primeran i da potiče iz čestite je i vredne porodice. Pohađao je prvi razred turističke škole u Ljuboviji. Bio je jedinac, a sa majkom koja se preudala i iz prvog braka ima dvoje dece i ocem živeo je u zaseoku Alijin grm u Donjoj Ljuboviđi.

Policija i tužilaštvo utvrđuju okolnosti nezgode u kojoj je izgubljen još jedan mlad život. Naređena je obdukcija i vanredni tehnički pregled automobila koji je pokosio dečaka.

Video: Protest građana Karaburme zbog pogibije dečaka na pešačkom prelazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale kg

    26. januar 2022 | 12:18

    Uvek kad je bus stao ispred vas, ako ga pretičete, usporite skroz jer uvek neko hoće da predje ulicu ispred autobusa dok ne krene. A tada nailazi auto koji ne može da reaguje

  • mito

    26. januar 2022 | 12:04

    Kad se vidi da ispred staje autobus bilo stanica ili ne moramo usporiti do kraja ili ce biti i dalje zlo .Zbog par minuta moze da se zivit spase.

  • Miško

    26. januar 2022 | 12:01

    Znači pop je obilazio bus na stajalištu i to velikom brzinom, jer je dečak poginuo na licu mesta! A zašto je pop u bolnici to znaju samo on i policija ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA