≫ 

Devojčica koju je pregazio kamion na Novom Beogradu biće sahranjena u subotu: Muk u njenoj zgradi

Vozač kamiona M.M. (34) je uhapšen posle udesa i danas će biti ispitan u Trećem osnovnom tužilaštvu

  • 0
Saobraćajna nesreća, udes, poginuo pešak, patika Foto ilustracija: Shutterstock

Devojčica I. T. (11) koja je u utorak poginula u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu biće sahranjena u subotu na Novom bežanijskom groblju.

Nesrećna devojčica izašla je iz autobusa, prešla sa zadnje strane i pokušala da pretrči put van pešačkog prelaza, kada ju je udario kamion koji je prevozio zemlju i koji se kretao u srednjoj kolovoznoj traci, preneo je Kurir.

- Poslednji oproštaj od I.T. biće na groblju na Bežanijskoj kosi - rekao je izvor.

U zgradi u kojoj je živela devojčica sa svojim roditeljima juče je vladala muk i tuga, a na ulaznim vratima porodičnog stana nalepljena je njena slika. Komšinica iz zgrade otkriva da je devojčica uvek bila dobra i pristojna prema svima, kao i da su je svi u komšiluku voleli.

- To je jedna fina porodica, a osim Isidore imaju i još jednu devojčicu. Njeni roditelji su jako fini i brižni ljudi, velike nade su polagali u njih dve, sada su zanemeli. Obrazovanje im je bilo jako bitno, devojčice idu u muzičke škole, kao i u škole stranih jezika.

Porodica intelektualaca, majka je diplomirani ekonomista a otac je inženjer - rekla je jedna komšinica.

Starija žena koja živi u zgradi u kojoj i porodica tragično preminule devojčice kaže da su ona i njena sestra jako lepo vaspitane i da su svim komšijama uvek pomagale kada je nešto zatrebalo.

- Nisam poznavala bolju decu od njih. Svakome se fino pristojno jave, uvek su mi pridržavale vrata. Njihova baka je često ovde, ona ih je čuvala i ako živi na drugom kraju grada, stalno je dolazila ovde zbog njih, jer im roditelji rade - rekla je ona.

Inače, vozač kamiona M.M. (34) je uhapšen posle udesa i danas će biti ispitan u Trećem osnovnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA