≫ 

Četvrtak obeležile nesreće: Poginuo muškarac, tinejdžer doživeo strujni udar...

Najstravičnija nesreća dogodila se u Zemunu kada je muškarca pregazio autobus

  • 0
Saobraćaj nesreća telo autoput benzinska pumpa Zmaj Foto: Telegraf.rs

Današnji dan u Srbiji protekao je u znaku nesreća. Tokom večeri je došlo do saobraćajnih nezgoda u više gradova, jedan muškarac poginuo je u beogradu, a tinejdžera iz Vranja udarila je struja.

U Ulici vojvode Stepe na Voždovcu oko 22 sata došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila. Nije poznato da li u sudaru ima povređenih, a saobraćaj je bio obustavljen s obzirom na to da je jedan od automobila bio na tramvajskim šinama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by 192.RS (@192_rs)

Više udesa oko 20 sati

Težak udes dogodio se oko 20 sati u novim Banovcima kod firme Sipa Komerc. Prema prvim indoformacijama, automobili koji su učestvovali u nezgodi su potpuno uništeni, a oba vozača zadobila su teže telesne povrede.

Takođe oko 20 sati došlo je do sudara više vozila na uglu ulica Rade Kondića i Prvomajske u Futogu. U sudaru su učestvovala dva automobila i šleper. Policija je izašla na uviđaj, a stanje učesnika u sudaru zasad nije poznato.

U isto vreme došlo je i do manje saobraćajne nezgode u Čačku, u kojoj je učestvovao autobus KK Zadar. Na sreću, povređenih u udesu nije bilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prevrnuo se šleper kod Nove Varoši

Na magistralnom putu od Čajetine ka Novoj Varoši, u mestu Vodice popodnevnim časovima dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do prevrtanja šlepera.

- Kamion je išao iz pravca Zlatibora ka Borovoj glavi i na delu gde je usečen put i gde je bilo dosta snega, prevrnuo se iz čista mira. Sva sreća pa nije naišlo vozilo iz suprotnog smera, inače bi došlo do velike tragedije. Prevrnuo se na stranu vozača koji je ostao zarobljen u kabini, i vatrogasci pokušavaju da ga izvuku - rekao je neposredno nakon nezgode za RINU, jedan od očevidaca.

Udes Foto: RINA

Poginuo muškarac u Zemunu

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 17.30 sati na auto-putu kod benzinske pumpe Zmaj u Zemunu, u smeru ka Beogradu.

Poginuo je za sada neidentifikovani muškarac kog je, prema prvim informacijama udario autobus. U zaustavnoj traci nalazi se dvospratni autobus prevoznika "Niš ekspres".

Muškarac je pao sa pasarele u smeru ka Šidu, tu ga je udario automobil koji ga je prebacio na drugu stranu, a zatim ga je pregazio autobus.

Kako saznaje Telegraf.rs, vozač autobusa rekao je da je prešao preko tela koje se već nalazilo na kolovozu, a da je vozač automobila koji je pre toga udario čoveka pobegao sa lica mesta.

Telo muškarca nalazilo se nasred kolovoza, ispod pasarele.

Tinejdžera udarila struja

Tinejdžer star 17 godina zadobio je teške opekotine po telu nakon što se popeo na vagon u mestu Ristovac, kod Vranja.

Maloletnika je ekipa Hitne pomoći prebacila u bolnicu u Vranju,.

Dragana Ilić Marković, dežurni sudija za prethodni postupak u Višem sudu u Vranju, potvrdila je da je mladić povređen i da mu je ukazana pomoć u vranjskom Zdravstvenom centru, kao i i da se ispituju svi elementi događaja, ali da za sada ništa ne ukazuje na krivično delo.

Iako je bilo spekulacija da se mladić popeo na vagon kako bi napravio selfi, njegovi prijatelji koji su šetali sa njim su to demantovali.

Zbog težine povreda tinejdžer je prebačen na lečenje u Niški klinički cenar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA