≫ 

Saslušan kik-bokser i još troje osumnjičenih da su napali ljude u smederevskom lokalu: Negirali delo

Oni se terete za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih povreda

  • 9

Svetski prvak u kik-boksu Nikola Stošić, A. R., V. S. i M. I., osumnjičeni da su u decembru prošle godine napali trojicu muškaraca u jednom lokalu u Smederevu privedeni su danas na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, preneo je Kurir.

- Oni su na saslušanju negirali delo, ali je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora do 30 dana da ne bi uticali na svedoke. Inače, prvoosumnjičeni A. R, kao i Nikola Stošić, ranije su osuđivani. U daljoj istrazi biće ispitana sva trojica oštećenih muškaraca - kaže izvor.

Policija u Smederevu juče rano ujutru uhapsila je svetskog prvaka u kik-boksu Stošića, A. R. (40), V. S. (33) i M. I. (28). Oni se terete za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih povreda, jer su, kako se sumnja, u noći između 23. i 24. decembra u jednom poznatom restoranu pretukli suvlasnika objekta, ali i dvojicu gostiju koji su se tu zadesili i pokušali da odbrane napadnutog muškarca.

Stošić je bio reprezentativac Srbije, ali se 2019. godine povukao iz takmičenja.

Video: Četvorica napala Iranskog Hulka: Pobacao ih je kao mačiće! Spreman je za najstrašnijeg čoveka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA