≫ 

Ispovest Strahinje koji je uboden tik uz srce: "Kad sam osetio da sam uboden, počeo sam da zapomažem"

Za napadačem se i dalje traga

  • 1
Strahinja Mrđan Foto: Instagram

Strahinja Mrđan (27) teško je povređen u lokalu u Sutjeskoj ulici u Novom Sadu, a policija je privela dvadesetak učesnika obračuna. Još se ne zna ko je izbo mladića.

Novosadski pevač Strahinja Mrđan koji je 4. decembra u masovnoj tuči ispred jednog lokala uboden u srce, oporavlja se posle teške operacije. Napadač još nije identifikovan, a Strahinja je opisao pakao kroz koji je prošao i rekao da jedva čeka da opet u ruke uzme mikrofon.

Bila je subota, sat vremena pre ponoći, kada se 27-godišnji Strahinja Mrđan obreo u tuči ispred jednog novosadskog lokala. Razdvajao je, kaže, sukobljene mladiće, kada je osetio oštar bol u grudima.

- Kad sam osetio da sam uboden i pogledao, počeo sam da vičem, da zapomažem. Jedan momak iz obezbeđenja mi je pomogao, da nije bilo njega, ne bih bio živ. On je došao kolima po mene i hitno me odvezao u Urgentni - priča Strahinja za Pink.

Strahinja je bio uboden u srce, izgubio je mnogo krvi, pa je u Urgentnom centru usledila prava drama. Lekari su ga dva puta reanimirali, a onda je preživeo i tešku operaciju.

Lekare i osoblje bolnice naziva svojim anđelima čuvarima, ljudima kojima nikada neće zaboraviti čudo koje su učinili da mu spasu život.

- Da nije bilo njih i momka iz obezbeđenja, ne bih bio živ - kaže Strahinja.

On je, inače, pre osam godina učestvovao u takmičanju pevačkih talenata, a karijera mu je bila u usponu. Međutim, još uvek nije dovoljno oporavljen da se vrati mikrofonu.

- Pluća mi nisu u stanju u kojem treba da budu, dijafragma mi je podignuta, izgubio sam bio puno krvi, a primio sam više od tri litre. Kada sve prođe, moram na rehabilitaciju, pa ću onda verovatno moći da pevam, nadam se - priča Strahinja.

Mrđan je suprug i otac trogodišnjeg sina, a drugo dete je na putu. Porodici i roditeljima je, kaže, bilo gore nego njemu. Napadač je, dodaje, i dalje nepoznat i baš zato se nada da će ovaj slučaj biti rasvetljen do kraja.

Video: Snimak sa lica mesta: Žena izbola nožem dve muške osobe, tragovi krvi u stanu žrtve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA