"Uhvaćen" profesor pedofil iz Varvarina: Pokušao da namami devojčicu (12) u svoju vikendicu

Muškarac je tvrdio da je imao seksualne odnose sa više maloletnih devojčica

  • 7
Miodrag Đinđić, pedofilija, varvarin

Foto: Facebook/M. Đ.

Profesor u penziji M. Đ. (71) iz Varvarina mesecima je preko Fejsbuka nagovarao 12-godišnju devojčicu da imaju seksualne odnose. On joj je slao neprimerene fotografije i snimke i pozivao je u svoju vikendicu.

M. Đ. Je predlagao devojčici da povede i drugarice i govorio da je i ranije imao odnose sa devojčicama, među kojima su, navodno bile i njegove učenice iz srednje škole. Kako mediji pišu, on je priznao da je jedna od njegovih žrtava imala samo 13 godina kada ju je obljubio u svojoj vikendici.

On je, inače, ispratio brojne generacije učenika u Srednjoj školi u Varvarinu pre nego što je otišao u penziju. Ovaj diplomirani mašinski inženjer završio je fakultet u Prištini, a predavao je mašinske grupe predmeta.

Na svom Fejsbuk profilu napisao je da je razveden, a njegove mračne porive otkrili su operativci međunarodne organizacije "Stoppedofiliji SP", sa sedištem u Srbiji.

Skandalozna prepiska profesora s devojčicom od 12 godina, čiji je profil na Fejsbuku bio diverzija ove organizacije, trajala je godinu dana.

Profesor je u komunikaciji sa devojčicom najpre bio fin, predstavio joj se, napisao šta je po zanimanju i gde je predavao. Nedugo potom počeo je da joj šalje lascivne poruke.

Iako je devojčica odgovarala da se plaši, nije odustajao od namere da je nagovori da se vide. On joj je takođe tražio eksplicitne slike i slao joj svoje. M. Đ. je za vreme prepiske sa devojčicom odlazio u svoju vikendicu u Zdravinju, fotografisao kuću i okolinu i slike slao maloletnici pozivajući je da dođe kod njega.

Osim vulgarnih poruka koje joj je slao, M. Đ. je devojčici rekao i da mu "ne smeta što ima 12 godina". Kada ga je upitala da li i sa drugim devojčicama razgovara na isti način, odgovorio je da je "jedna imala 13 godina", ali da je bio i sa "malo starijima" - svojim učenicama koje su bile treći i četvrti razred srednje škole, ističući da su, navodno, prvo menjali slike, a da su potom "više puta dolazile u njegovu vikendicu".

M. Đ. na svom Fejsbuk profilu ima više od 2.000 "prijatelja", a među njima je mnogo devojaka koje su znatno mlađe od njega.

Iz organizacije "Stoppedofiliji SP" ističu da M. Đ. predstavlja poraz za celo naše društvo.

- Bili smo zatečeni smo kada se prosvetni radnik u penziji obratio "diverziji" devojčice od 12 godina. Sa dotičnim smo bili više od godinu dana na liniji. Nadali smo se da će u jednom trenutku odustati od svojih bolesnih namera ka jednom detetu. Slao je video-zapise onanisanja i fotografije sebe nagog, gde se jasno vidi njegovo lice.

Ne možemo da se ne zapitamo kako je ta osoba predavala u jednoj srednjoj školi. Ima li zaista potencijalnih žrtava među maloletnim učenicama čiji je bio profesor?

Pozivamo sve da nam se slobodno obrate ukoliko ih je dotični na bilo koji način uznemiravao, naročito ako se to dešavalo u školi gde je predavao. Obavestili smo nadležne iz sistema bezbednosti o aktivnostima ovog predatora - poručili su aktivisti ove organizacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    29. januar 2022 | 07:15

    Ime i prezime i foto bez zaštite.

  • Marijana

    29. januar 2022 | 00:24

    Ko zna koliko je taj bolesnik silovao devojcica a one verovatno cutale zbog sramote.Krajnje je vreme da se uvede dozivotna kazna za silovatelje i pedofile.

  • BlueBoy

    29. januar 2022 | 13:52

    Sudstvo je veoma blagonaklono ka ovim manijacima... Sećate se Slavoljuba S. (53) koji je silovao i podvodio decu ispod 16 god. na Adi u kafiću, navodno je osuđen na 5 godina, ali sud je poništio presudu i vratio na ponovno suđenje, i sad traže suočenje devojčica sa njim, jer su sada punoletne?!? I sudija je to dozvolio??? O čemu pričamo... Policija i tužilaštvo su odradili posao, ali sud?!? Šta reći... Opet će proživljavati traume te devojčice... To niko ne razume, niti ih interesuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA