Nenad (20) koji je stradao kod Smederevske Palanke bio jedinac: Vozač "škode" bio pijan, vozio decu

- Vozio je devojku kući. Zajedno su bili u autu, ali, srećom, ona nije mnogo povređena - rekla je prijateljica porodice

  • 1
Saobracajna nesreca Foto-ilustracija: Shutterstock

Nenad V. (20) iz Mladenovca, koji je bio za volanom "forda", nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.30 sati u mestu Kusadak kod Smederevske Palanke kada je u njegov automobil udarila "škoda " kojom je upravljao M. K. koji je vozio dvoje maloletne dece.

Kako navodi Kurir, saobraćajna nesreća se dogodila kada je M. K, kom je nakon nesreće izmereno 0,91 promila alkohola u krvi, pokušao da obiđe drugo vozilo i direktno se sudario sa "fordom" kojim je upravljao nastradali Nenad.

- Sa nastradalim mladićem bila je devojka na mestu suvozača, ali ona je srećom lakše povređena i jutros je trebalo da da izjavu u policiji u Smederevskoj palanci - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Poznanici Nenada V. kažu da je tragedija izuzetno velika, jer je nesrećni mladić bio jedinac.

- Ne mogu da vam opišem koliko smo svi potreseni. Najviše njegovi roditelji, ali i baba i deda. Ne znaju od bola šta ih je snašlo. Nesrećni Nenad im je bio jedinac. Deda jutros kuka da mu nema života, izgubili su čedo i jedno oko u glavi. Tuga ogromna - kaže prijateljica unesrećene porodice.

Ona dodaje da je Nenad bio divan mladić i da je kobne večeri iz Mladenovca išao u Kusadak.

- Vozio je devojku kući. Zajedno su bili u autu, ali srećom ona nije mnogo povređena. Kažu da je ona, navodno, izjavila da je vozač prešao potpuno u njihovu stranu i udario ih. Nenad nije imao vremena da odreaguje. Da zlo bude veće taj vozač koji ih je udario vozio je svoju decu. Strašno, mogao je i decu da pobije - rekla je uznemirena žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vida

    29. januar 2022 | 21:14

    uzas, pretuzno. pre tri dana u sremu poginuo mlad otac troje dece iz sapca, cerkica od 4 g tesko povredjena, udario ih auto kojeg vozio tatin sin velikom brzinom,sabac tuguje, danas 5 mrtvihusaobracaju, dokle?treba mi da primenimo japanski sistem zastrasivanja, prikazti mesta nesrece sa sve nastrafalima mozda ce to uticati na lude glave. da neki ne piju i voze a neki da smanje brzinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA