"I njegova tetka je mučki ubijena": Tragedija u porodici brutalno pretučenog fudbalera Crvene zvezde

Stefana su nakon proslave rođendana u jednom restoranu na Voždovcu dok je branio sestru, na parkingu tržnog centra fizički napali muškarci

  • 0
Stefan Marinković Foto: MN Press

Ivana Tomić Ilić predsednica opštine Voždovac oglasila se povodom vesti da je mladi fudbaler Crvene Zvezde, Stefan Marinković, brutalno pretučen u ovom delu Beograda.

Podsetimo, njega su nakon proslave rođendana u jednom restoranu na Voždovcu dok je branio sestru, na parkingu tržnog centra fizički napali muškarci. Oni su ga oborili na zemlju i šutirali po telu i glavi, a kaišem koji mu je spao sa pantalona zverski udarali po telu.

Nakon svega pokušali su i nasilno da ga uguraju u automobil, a na svu sreću mladić je uspeo da pobegne.

Ona zahteva hitnu istragu

- U ime opštine Voždovac, svih poštenih građana sa našeg Voždovca i posebno u ime svih stanovnika Kumodraža, odakle je porodica pretučenog mladića, molimo za hitnu reakciju nadležnog Tužilaštva i procesuiranje bahatih nasilnika i siledžija koji su napali i pretukli mladog reprezentativca, a samo zato što je branio sestru - izjavila je Tomić Ilić, a prenosi Kurir.

Ona podseća i da postoji jedan događaj koji starosedeoci Kumodraža pamte, a zatim je o svemu upoznala javnost.

- Stefanova porodica je pre 25 godina doživela strašnu tragediju, kada je njegova tetka Žana, jedna divna i prelepa devojka, mučki ubijena samo zato što se zbog svoje lepote i dobrote našla na meti manijaka - psihopate, koji nikada nije pronađen. Naši Marinkovići sa tom otvorenom ranom žive četvrt veka, a svi mi koji pamtimo ovaj zločin i danas osetimo strah, mučninu i nemoć kada se toga setimo - reči su Tomić Ilić koja dodaje:

- I sada, posle toliko godina, sestričina ubijene Žane, a Stefanova sestra Snežana, napadnuta je od strane bahatih siledžija, a kada je brat pokušao da je zaštiti brutalno je pretučen. Koliko čujemo ima indicija ko su napadači te da pozivaju da su jači od države. Tužilac i MUP će, sigurni smo, utvrditi ko su - napominje Tomić Ilić.

Ona kaže i kako neće, ali i da ne smemo, dozvoliti da ovaj slučaj prođe bez rekacije nadležnih, odnosno da siledžije i nasilnici ne odgovaraju za ovo zlodelo.

- U Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić, niko neće napadati devojke i žene i proći bez da odgovara pred zakonom. Nasilnici i siledžije, ko god da su, nikada neće moći da kupe slobodu, jer ono što je osnovno načelo današnje Srbije je da niko nije jači od zakona. Zato još jednom,očekujemo hitnu reakciju Tužilaštva, procesuiranje nasilnika i želimo da javnost bude obaveštena o svim daljim koracima koje će Tužilac preduzeti. Svi mi smo uz porodicu Marinković - zaključila je Tomić Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA