≫ 

Saslušana žena (63) koja je na Mirijevu izbola muža: "Uzela sam iz kuhinje nož jer me je nazvao zlom"

Napad se dogodlo juče oko 14 sati, a D.M. je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti saslušana  u tužilaštvu zbog nasilja u porodici

  • 9
poicija Nož, manijak, napad nožem, tuča, obračun, žena,  porodica u porodici, nasilje nad ženama Foto: Shutterstock

Policija na Zvezdari uhapsila je D. M. (63) nakon što je njen suprug M. M. (63) pozvao policiju i prijavio da ga je povredila kuhinjskim nožem u zajedničkom stanu u beogradskom naselju Mirijevo.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, napad se dogodlo juče oko 14 sati, a D.M. je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti saslušana  u tužilaštvu zbog nasilja u porodici. 

- Tokom istrage rekla je da je napadu prethodila svađa. Da ona sumnja da joj je neveran i da se zbog toga razvode. Nije mogla da se obuzda kada ju je nazvao "najvećim zlom koje hoda". Uzela je sa stola kuhinjski nož i ubola ga u ruku. Ona je tvrdila da nije želela da ga ubije- kaže naš izvor blizak istrazi.

Izjavu u policiji dao je i povređeni M.M. On je objasnio da se godinama svađaju, da su u fazi razvoda i da bi supruga još više povredila da joj nije oteo nož iz ruke.

- Dok sam se borio da joj otmem nož posekla me je po ruci. Do sada me nije napadala. Pokrenuo sam brakorazvodnu parnicu - rekao je napadnuti muškarac.

Video: Žena muža izbola nožem, pa nastavila motornom testerom: Telegraf na licu mesta

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Srbin

    12. maj 2022 | 13:41

    Eto. Čovek je bio u pravu. Gde je sad javna i medijska halabuka oko prava muškaraca? Koliko godina zatvora će da dobije ova zla osoba koja je htela da zakolje čoveka kojeg je zlostavljala i psihički pre toga?

  • Sudija

    12. maj 2022 | 13:48

    Jašta more, razvodi se na vreme nemoj čekati da ostariš.

  • Iva

    12. maj 2022 | 16:05

    Osudite nasilnicu, inace ce sledeci put ubiti coveka na spavanju ,kao ona druga spodoba sto je kuvala coveka ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA