≫ 

Isekla vene ćerki i bacila je sa 4. sprata, druga polila sina kiselinom: Ovo su najgori zločini majki u Srbiji

Polila sina kiselinom, pa skočila sa njim sa 3. sprata zgrade u Mirijevu, isekla vene ćerki (3), pa bacila sa 4. sprata na Bežanijskoj kosi pre tri godine, žena u Lazarevcu pre dve godine skočila sa sinom od pet godina sa terase

  • 5
Mirijevo, Bežanijska kosa, majke samoubice ubice dece

Foto: Shutterstock, A. Nalbantjan, Marko Jovanović

Srbiju je juče potresla stravična tragedija koja se dogodila u Mirijevu kada je majka (40) skočila sa trećeg sprata zgrade sa sinom (7) u naručju. Ovaj slučaj podsetio je na još dve ovakve tragedije u kojima su žrtve bila deca na isti ovaj način. Jedna se dogodila pre tri godine na Bežanijskoj kosi gde je Danijela R. (36) povredila svoju trogodišnju ćerku, a onda je bacila sa četvrtog sprata zgrade, a potom isekla sebi vene i skočila iz stana, sa 12 metara na beton, a drugi u Lazarevcu pre dve godine kada je žena skočila sa sinom (5) sa terase.

Polila sina kiselinom, pa skočila sa njim sa 3. sprata zgrade u Mirijevu

Juče oko 7 časova ujutru u Ulici Grge Jankesa u Mirijevu majka je skočila sa detetom sa trećeg sprata zgrade. 

Istraga utvrđuje da li je majka (40) zlostavljala dečaka sa kojim je skočila sa trećeg sprata zgrade u Mirijevu, kako se pretpostavlja, prema rečima našeg sagovornika iz istrage ovog slučaja. Dete, koje ima 7 godina, odmah je prevezeno u Urgentni centar. Prema rečima komšija, ona ga je, navodno, polila kiselinom.

- Lekari koji 20 godina rade nisu videli dete u tako užasnom stanju. Svi su zgroženi - rečeno nam je iz istrage.

Kako se pretpostavlja, ona je zlostavljala dečaka, o čemu su za Telegraf posvedočile komšije izjavom da su njegovo vrištanje i plakanje slušali od sinoć.

- Čuli smo da je dete polila i kiselinom - kažu komšije majke koja je skočila jutros i dodaju: "Prema onome što smo čuli, dete je mučila od sinoć. Sve je počelo oko 21 čas. Čuli smo da ga vuče po stanu. Mali je plakao i vrištao".

Pored njega, u Urgentni centar je hospitalizovana i majka (40). Njena dijagnostika je još u toku.

Oboje su, inače, prevezeni svesnom stanju. Pali su na travu a ne na pločnik.

Žena koja s odlučila na ovaj užas ima i ćerku.

Na mestu incidenta pojavio su suprug i otac koji je razgovarao sa novinarom "Telegraf.rs".

- Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumete moju situaciju- rekao nam je suprug žene koja se sa detetom bacila sa stambene zgrade.

Inače, supružnici su u fazi razvoda i ne žive zajedno.

- Bila je jedna prijava za nasilje u porodici. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da mu je ona udarila šamar. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće dešavati - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Prema našim informacijama, policija je kod svetlarnika našla hoklicu i papuče žene.

Inače, na mesto tragedije došla je još jedna ekipa Hitne pomoći koja je hospitalizovala oca, odnosno, supruga žene koja je skočila sa njihovim sinom.

Isekla vene ćerki (3), pa bacila sa 4. sprata na Bežanijskoj kosi

Danijela R. (36) je pre tri godine iskela vene svojoj trogodišnju ćerku, a onda je bacila sa četvrtog sprata zgrade, a skočila iz stana, sa 12 metara na beton. Danijela R. tog dana nije otišla na posao, na Vojnomedicinsku akademiju gde je u Centru za kontrolu lekova radila kao farmaceut. Nije ni dete odvela u vrtić.

Ona je prvo dok je devojčica spavala zapalila kauč u dnevnoj sobi, a potom otišla u drugu sobu gde je bila njena ćerka, isekla vene devojčici i bacila je kroz prozor. Onda je stajala na klima-uređaju govorila nepovezano, da bi zatim isekla vene i sebi i skočila sa oko 12 metara visine na beton.

Svedoci su rekli da je Danijela navodno vikala nešto o Kosovu i o slobodi i pravima žena. Danijelinom mužu je pozlilo kada je došao na mesto tragedije.

Žena u Lazarevcu skočila sa sinom od pet godina sa terase

Žena je pre dve godine skočila sa sinom (5) sa terase. I jedno i drugo su sa teškim trelesnim povredama tada prevezeni u medicinske ustanove. Žena je podlegla povredama. Detetu je, prema tadašnjim nezvaničnim informacijama, amputirana noga. 

Lazarevac, majka bacila sebe i dete, Žena skočila sa detetom sa terase u Lazarevcu

Foto: M.Č.

Suprug je za vreme tragedije spavao jer je došao sa posla iz treće smene. Majka se lečila ranije u psihijatrijskoj ustanovi, a skočila je naga.

BONUS VIDEO:

Video: Čovek pretio da će se baciti sa detetom sa 13. sprata, jer ga žena varala: Stajao na ivici balkona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 55

    14. maj 2022 | 08:01

    Stase radi neka se ubijaju sami nemo decu da vucu u smrt

  • ...

    14. maj 2022 | 07:54

    Шта се ово дешава? Да ли су људи толико полудели?

  • Filip

    14. maj 2022 | 10:10

    Oduzeti joj trajno dete, zasiti je dole da ne moze vise nikad da rodi…. Kakvi sve ludaci prave decu !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA