≫ 

Određen pritvor navijačima zbog brutalne tuče kod Autokomande: U sukobu radile palice, štangle, baklje

Podsećamo da je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predloženo je da svim osumnjičenima odredi pritvor zbog bojazni da će uticati na svedoke

  • 2
Tuča navijača Foto: Twitter - Printscreen

Trojici navijača U.K, N.N. i R.K, osumnjičenima za nasilničko ponašanje zbog tuče kojase 11. maja dogodila blizini Autokomande u Beogradu, određen je pritvor, dok je za DJ.M. i T.S. izrečen kućni pritvor i zabrana komunikacije sa svedokom, saznaje Telegraf.rs.

Podsećamo da je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predloženo je da svim osumnjičenima odredi pritvor zbog bojazni da će uticati na svedoke, kao i da bi u kratkom vremenskom periodu mogli da ponove krivično delo.

Svima se na teret stavlja krivično delo nasilje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, za koje je zaprećena kazna od tri do 12 godina zatvora. Oni se sumnjiče da su učestvovali u sukobu navijača Zvezde i Partizana u blizini Autokomande.

Sve se odigralo nakon meča između crno-belih sa Vojvodinom u polufinalu Kupa, kada je grupa maskiranih Delija napala Grobare dok su se ovi spuštali niz pomenutu ulicu. Korišćene su palice, štangle, baklje, upaljači i brojni drugi predmeti.

Policija je vrlo brzo reagovala, posle čega je nastao opšti stampedo, ali su i pored toga organi reda uspeli da privedu veliki broj lica pravdi. Neki od njih su ostali poređani na trotoaru, a drugi su "spakovani" u marice.

Video: Pogledajte iz bližeg ugla kako je počela tuča Delija pred meč sa Jang Bojsima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA