≫ 

Otkrivamo u kom je stanju Slavoljub koji je zaklao učiteljicu Snežanu, pa pokušao sebi da oduzme život

Nakon što je ubio učiteljicu, zapalio joj je kuću i pokušao da sebi oduzme život u pomoćnom objektu

  • 0
Barajevo ubistvo ubijena Snežana Đ. i pokušano samoubistvo S. J Foto: Telegraf, Privatna arhiva

Slavoljub J. (62) koji je pre četiri dana zaklao Snežanu Đuričić (67) pa pokušao sebi da oduzme život, kako Telegraf saznaje, i dalje je živ i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege.

- Iako ima teške povrede u predelu vrata lekari su uspeli da ga održe u životu - rečeno nam je iz istrage.

Podsetimo, Snežanu Đuričić (67) je u njenoj kući pre četiri dana zaklao prvi komšija i prijatelj Slavoljub J. (62), koja je prema rečima komšija, samo nekoliko sati pre zločina pila kafu sa svojim dželatom.

Snežani je muž preminuo pre nekoliko godina i Slavoljub joj je bio od velike pomoći. Nikada se nisu sporečkali i svi su šoku nakon zločina.

- Snežana i naša porodica su više decenija kućni prijatelji. Delili smo i dobro i zlo, juče ništa nije ukazivalo na tragediju... pre nego što se sve desilo slavili smo snajki rođendan u dvorištu... - pričaju novinarima Vladan i njegov sin Tomislav, rođaci Slavoljuba J. , koji je sinoć nožem zaklao Snežanu, a potom sebi prerezao vrat i zapalio pomoćni objekat kraj njene kuće.

- Juče smo ih videli kako piju kafu. Zvali su i mene, ali nisam mogla. Da li su bili u vezi ili ne to niko ne zna, ali ni motiv- kaže komšinica ubijene žene.

Inače, upravo su komšije videle sinoć kako gori Snežanina kuća.

Varogasci su osim vatre zatekli i beživotno telo žene. Nedaleko od nje u drugoj prostoriji nalazio se Slavoljub koji je sebi isekao vrat.

BONUS VIDEO:

Video: Rekonstrukcija zločina: Dušan presudio komšinici Veri i mladom policajcu Ivanu, a motiv odneo u grob

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA