≫ 

Teška saobraćajna nesreća kod Kruševca: Sudarili se kombi i kamion, poginula jedna osoba

Kombi vozilo se kretalo iz pravca Trstenika ka Kruševcu prešlo na levu stranu kolovoza, pri čemu je došlo do direktnog sudara sa teretnim kamionom, koji se kretao u suprotnom pravcu

  • 3

Kod Kruševca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je, prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba stradala, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Na putu je došlo do direktnog sudara kombi vozila registracija iz Gornjeg Milanovca i teretnog kamiona valjeveskih registracionih oznaka. Vozač kombija je preminuo u Opštoj bolnici u Kruševcu, a u Opštoj bolnici Kruševac, povredama je podlegao vozač kombija.

Inače, kombi vozilo se kretalo iz pravca Trstenika ka Kruševcu prešlo na levu stranu kolovoza, pri čemu je došlo do direktnog sudara sa teretnim kamionom, koji se kretao u suprotnom pravcu.

BONUS VIDEO:

Video: Ona je vozila: Policajci ostali u čudu kada su videli da je sudar izazvala devojčica (9)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZAC

    16. maj 2022 | 15:50

    Ludaci na putevima , nismo vise ni na trotoarima sigurni, boze pomozite, ako jos mozete.

  • Miloje

    16. maj 2022 | 16:33

    Vraća se malopre iz Smedereva za Bg putem preko Vrčina... Pun nepreglednih krivina, skoro prazan, u susret mi došlo pet, šest auta... Od toga, trojica sekli moje desne, a njihove leve krivine...!!! Da nemam 50.godišnje iskustvo i da nisam smanjivao na 30 km, bar dva sudara sam izbegao... Najopasniji su ti tzv. seoski uski putevi gde ima malo saobraćaja, pa se (ko bi se nadao...!) niko ne nada da iza krivine nailazi budala metar u tvojoj traci...!

  • Ljubiša

    16. maj 2022 | 16:41

    Samo jedan. Ajde pinovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA