Određen pritvor pevaču koji je izbo muzičare iz benda u Kragujevcu: Preti mu 15 godina zatvora

On se tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice, a zakonom zaprećena kazna za pokušaj ubistva je od 2 do 15 godina

  • 0
Miloš Stefanović, Kragujevac, pokušaj ubistva Foto: Telegraf/U.M., Facebook/M.S.

Miloš S. (38), koji je pre tri dana u kafani u Kragujevcu nožem izbo dvojicu kolega iz benda (22) i (29), saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu i određen mu je pritvor.

- Iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka. Odnosno, branio se ćutanjem - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja. 

On se tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice, a zakonom zaprećena kazna za pokušaj ubistva je od 2 do 15 godina.

Prilikom hapšenja bio je u stanju totalne alkoholisanosti i na to se "vadio".

- On je bio poprilično pijan, pričao je nepovezano i rekao da mu je sve u magli, da se ne seća skoro ničega - rekao nam je izvor iz istrage ovog slučaja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su ga odmah nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad dvojicom muškaraca, ispred jednog kragujevačkog restorana.

On se tereti da je nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao ubode u predelu leđa dvojici muškaraca starim dvadeset dve i trideset devet godina, nanevši im teške telesne povrede opasne po život.

Nakon privođenja, a prilikom pregleda u Kliničkom centru, osumnjičeni je pokušao da pobegne i tom prilikom je napao jednog policijskog službenika koji ga je sprečio u toj nameri, pa je protiv osumnjičenog podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Inače, izbodeni muzičari su stabilno.

- Pacijent O.G. je na lečenju u Jedinici intezivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju, dok je A.K. danas prebačen na Kliniku za opštu hirurgiju gde je njegovo lečenje nastavljeno. Jednom smo izvadili bubreg - rekao nam je sagovornik iz KC Kragujevac.

BONUS VIDEO:

Video: Trojica siledžija otela momku električni trotinet: Tuča je više smešna nego strašna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA