≫ 

Leskovčanka tukla svoju decu, mališani je viđaju jednom nedeljno: Otac tvrdi da je dobijao preteće poruke

Deca, šestogodišnja devojčica i četvorogodišnji sin viđaju majku jednom nedeljno, ponedeljkom, od 10 do 12 sati u kontrolisanim uslovima * N. S. se brani sa slobode

  • 8

Protiv majke dvoje dece N. S. iz Leskovca, koja je snimljena kako tuče sina i ćerku, podignuta je optužnica zbog nasilja u porodici. Mališani su sada kod oca Aleksandra, a majka ih viđa jednom nedeljno.

Otac mališana, devojčice stare 6 godina i sina (4), koji su pretrpeli nasilje još je u braku sa N. S, ali, kako kaže, samo na papiru. 

Podsetimo, Aleksandar S. je u oktobru prošle otkrio snimke sa bezbednosne kamere u svojoj kući na kojima se vidi kako njegova supruga, krvnički tuče njihovu decu.

- Optužnica je jedna, tri ili četiri su dela, tri ili četiri različita datuma. Sin u početku nije hteo da viđa majku, ćerka je imala temperaturu - kaže Aleksandar za Telegraf.rs.

Prema njegovim rečima, podignuta je optužnica i protiv njega, za nasilje u porodici, prema ženi, to je, kaže, bilo prvi put kad je ona prijavila nasilje.

- Navodno sam je ja napao, a ona je bila ta koja je vršila nasilje prema meni, postoji i snimak. To će dalje na sudu da se rešava - ističe on.

Preteće poruke

Treća optužnica u ovom slučaju je protiv emotivnog partnera žene za ugrožavanje bezbednosti Aleksandra S.

- Pretio mi je da se ne pojavljujem na ročištu. On i dalje tvrdi da on nije to uradio, da nije slao te poruke. Rekao mi je da će na sudu reći da nije on slao te poruke - priča nam Aleksandar.

Kako saznaje Rešetka, N. S. je optužena za tri krivična dela iz domena nasilja u porodici izvrđenih prema četvorogodišnjem sinu i šestogodišnjoj ćerkici, ali i zbog izvršenog nasilja u porodici na štetu njenog supruga.

U optužnici koju je leskovačko tužilaštvo podiglo 6. maja ove godine, postupak za nasilje u porodici učinjenog prema N.S. vodi se i protiv njenog tridesettrogodišnjeg supruga A.S. Takođe, optužnica je podignuta i protiv tadašnjeg ljubavnika N.S. zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti jer je, kako se sumnja, pretio suprugu okrivljene N.S.

Inače, sud je ukinuo zabranu prilaska majci deci ali je i odredio, prema preporuci Centra za socijalni rad u Leskovcu, da ona moža da viđa sina i ćerku dva puta nedeljno u kontrolisanim uslovima.

Majka se u ovom slučaju, kao osumnjičena, najpre branila time da je snimak “namešten”, a njeni advokati su tražili izuzeće istog iz dokaznog materijala.

Na snimcima se jasno vidi kako majka najpre počinje da viče na svoju decu, a zatim da ih udara i šutira, udara im glavu o glavu, onda gura od sebe, dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava. I to samo iz razloga što su je probudili. Na drugom snimku, nervozna jer ne može da zakopča jaknu dečaku, takođe počinje da vrišti i udara dete.

Video: Uznemirujuće: Užasni video nasilja nad detetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    17. maj 2022 | 22:16

    Pitati decu da li žele da biđsju majku i postupiti po njihovoj želji.

  • 1

    18. maj 2022 | 06:29

    Zasto inicijali, toliko detalja ste otkrili u tekstu da sam siguran da svi leskovcani znaju o kome se radi, a nama koji nismo iz leskovca je potpuno svejedno kako se ta zena zove.

  • rs bor

    18. maj 2022 | 06:18

    Centar za socijalni rad u leskovcu je ocajan. Onome ko im pravi velike probleme izlaze u susret samo dA oni nemaju problema kao radnici. Ocajno rade. Pobijaju vestacenja visih ustanova a svoja daju na sud koji ih i na kraju prihvati. Ocajna situacija. Trebalo bi im inspekciju poslati. Mnogo slucajeva postoji gde nasilnicima izlaze u susret

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA