Srbiju za sedam dana potresla tri užasna zločina: Jedan muž svirepo ubijen, druga dva ubodena

Žena izbola supruga noćas u Velikoj Moštanici, druga izbola, pa isekla motornom testrom muža u Zrenjaninu, a treća ubola muža na Mirijevu

  • 1
Ubistvo nožem, Zrenjanin, Mirijevo Foto: Marko Jovanović, Telegraf.rs, Shutterstock

U roku od nedelju dana u Srbiji su se dogodila tri porodična nasilja u kojima su glavni "akteri" bile ženske osobe. Sinoć oko 23.30 žena je ubola nevenčanog supruga množem i nanela mu teške telesne povrede. Nezapamćeni zločin dogodio se prošle nedelje u utorak oko 22 časa u Zrenjaninu kada je Tereza P. (46) svirepo ubila Srđana P. (42) pred svojom maloletnom ćerkom tako što ga je ubadala, a potom sekla motornom testerom, pa kuvala njegove delove tela. Drugo nasilje dogodilo se dan kasnije oko 14 časova u Mirijevu. D. M. (63) je nožem napala M. M. (63) i ubola ga u ruku. 

Uhapšena žena koja je izbola muža noćas u Velikoj Moštanici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, efikasnim radom, uhapsili su L. G. J. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako se sumnja, ona je sinoć oko 23.30 časova, u kući u Velikoj Moštanici, ubola nožem četrdesettrogodišnjeg nevenčanog supruga i nanela mu teške telesne povrede. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Posvađali se, pa ga ubola nožem u ruku na Mirijevu

Policija na Zvezdari uhapsila je D. M. (63) nakon što je njen suprug M. M. (63) pozvao policiju i prijavio da ga je povredila kuhinjskim nožem u zajedničkom stanu u beogradskom naselju Mirijevo.

- Tokom istrage rekla je da je napadu prethodila svađa. Da ona sumnja da joj je neveran i da se zbog toga razvode. Nije mogla da se obuzda kada ju je nazvao "najvećim zlom koje hoda". Uzela je sa stola kuhinjski nož i ubola ga u ruku. Ona je tvrdila da nije želela da ga ubije- kaže naš izvor blizak istrazi.

Izjavu u policiji dao je i povređeni M.M. On je objasnio da se godinama svađaju, da su u fazi razvoda i da bi supruga još više povredila da joj nije oteo nož iz ruke.

- Dok sam se borio da joj otmem nož posekla me je po ruci. Do sada me nije napadala. Pokrenuo sam brakorazvodnu parnicu - rekao je napadnuti muškarac.

"Ćerka mi je javila da mi je bivša ubila Srđana"

Miljaim Ljutić (54), bivši suprug Tereze Pejić (46) koja je na sviper način ubila Srđana P. (42) u njegovoj kući u Zrenjaninu za Telegraf je ispričao detalje ovog zločina.

- Ona se nakon razvoda sa mnom odmah udala za Srđana. On je od malena bio bolestan, a ona je tek nedavno dobila "šifru" i dobila lekove. Sve je uradila pred očima naše ćerke, a onda joj je dala i bensedin. Devojčica je gledala kako ga ona ubada, seče, a onda je videla i Srđanovu nogu. Potom je zvala mog sina, njenog brata i rekla, "Mama je zaklala Srđana". Ja sam prvo mislio da se šali, ali onda smo zvali policiju. Inače, on mi se hvalio tom motornom testerom, baš mi je rekao da je oštra. On i ja smo se družili... Pili pivo zajedno. Nema veze što je ona bila sa njim... Obojicu je znala da nas strpa u zatvor, pa sam ga ja vadio napolje- rekao je Milajim, a celu ispovest možete pogledati u priloženom videu.

Inače, telo muškarca prevezeno je na Institut za sudsku medicinu. Sumnja se da je Tereza prvo mužu dala lekove za smirenje u vodu kako bi ga omamila, a zatim izbola nožem. Kako se sumnja, uzela je motornu testeru i počela da seče delove tela. To je ugledala njena maloletna ćerka i pozvala starijeg brata. Tokom istrage pronađeni su i delovi tela u loncu na šporetu rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    18. maj 2022 | 10:49

    Svi pricaju o nasilju nad zenama,a izgleda da ovog drugog ima mnogo vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA